Mijn Verlanglijstje: Boeken in het teken van Fandoms

Mijn verjaardag komt steeds dichterbij, dus het wordt tijd voor nog een deel van mijn verlanglijst! Deze keer boeken die in het teken staan van bepaalde fandoms (bijvoorbeeld series). Dit zijn vooral boeken met artwork of informatie over een bepaalde serie of geekcultuur.

 

  1. Adventure Time: The Art of Ooo

Adventure Time vind ik een geweldige serie en ik zou maar al te graag het boek met artwork willen hebben. Ik heb er meerdere keren doorheen gebladerd in de boekhandel en het ziet er zo gaaf uit! Echt een plaatje voor in mijn boekenkast, ik moet hem alleen nog hebben! Het is vooral gaaf om de eerste schetsen te zien van Adventure Time. Soms zijn de eerste ontwerpen van een personage heel anders dan de uiteindelijke versie! Ik wil me graag wat verdiepen in deze artwork (en dan kan ik meteen wat Adventure Time karakters gaan tekenen, ik heb genoeg voorbeelden!).

 

2. Pokémon Omega Ruby and Alpha Sapphire Strategy Guide

Deze walkthrough is voor de nieuwe Pokémonspellen. Ik heb het boek al eens geleend van mijn neefje, maar ik vind het toch fijner om het boek zelf te hebben zodat ik uitgebreid het spel kan spelen. In deze strategy guide kan je zien waar bepaalde Pokémon zitten en welke stappen je moet doen om het spel uit te spelen. Daarnaast ziet het er ook geweldig uit! Ik heb al een grote collectie met strategy guides thuis, dus ik zou mijn collectie graag willen uitbreiden met de strategy guide van de nieuwe spellen.

 

3. Legend of Korra the Art of the animated series Book 2 Spirits

Voor de Avatar-series heb ik al the art of the animated serie voor het verhaal van Aang en het eerste seizoen van Korra. Ik wil graag verder gaan met mijn verzameling, dus het artworkboek van seizoen 2 wil ik ook hebben. Dit seizoen vind ik sowieso prachtig om te zien (Spirit World wooeeeehhh) en ik wil graag er meer artwork van zien! Het boek van het derde en vierde seizoen zijn ook al uit, dus ik kan erna ook verder met verzamelen van alle boeken van Avatar!

 

4. Adventure Time an Algebraic A-Z

Dit boek zag ik laatst liggen in de Donner in Rotterdam, ik had er nog nooit iets van gehoord! Dit is een cool boek met een alfabetische volgorde van personages, locaties en voorwerpen uit Adventure Time, en nog redelijk goedkoop ook. Ik kan nooit genoeg informatie hebben van Adventure Time, dit boek wil ik ook!

5. Otaku Encyclopedia

De Otaku Encuclopedia gaat over alle geekcultuur rondom Japan. Anime, games, figures en meer! Ik wil zeker wat meer leren over otaku’s en deze encyclopedia helpt daar zeker bij.

 

6. Anime: A History

De titel zegt het al: de geschiedenis van de anime. Ik wil graag nog wat nieuwe anime ontdekken, het liefst de bekende anime. Sommige oude anime zijn ook geliefd bij bijna elke anime-liefhebber, met dit boek weet ik meteen welke series en films ik moet kijken!

 

Dit is mijn lijstje met boeken in het teken van fandoms die ik graag zou willen hebben en lezen. Uiteraard ben ik nog niet klaar met mijn verlanglijst! Er komen nog 3 posts online met spullen uit mijn verlanglijst. Ja, ik ben nog lang niet klaar met mijn verlanglijst…

 

Welke boeken hiervan zou jij ook willen hebben?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.