Mijn verlanglijstje: Boeken

Eind oktober ben ik jarig en de laatste paar weken heb ik al een flinke verlanglijst opgebouwd. Er zijn zo veel dingen die ik zou willen hebben! Na het zien van de lange lijst met spullen had ik meteen wat categorieën gemaakt en ik deel graag mijn verjaardagswensen! (Dit misschien ook omdat mijn familie hopelijk een beetje kijkt naar deze blogposts en toevallig allemaal leuke dingen koopt voor mijn verjaardag… *wink wink*) Ik ben benieuwd of er veel spullen bij zitten die jij ook graag zou willen hebben. Deze keer vertel ik over de boeken die ik echt heel graag zou willen hebben, exclusief graphic novels en boeken over bepaalde fandoms (die komende een andere keer aan bod).

 

The Amazing Book Is Not On Fire: The World of Dan and Phil

Danisnotonfire en AmazingPhil zijn twee geweldige YouTubers en heel bekend. Samen hebben ze een boek geschreven en ik ben zo benieuwd hoe het boek is! Het lijkt me een boek met een geweldige opmaak, leuke verhalen en gewoon veel awesomeness. Dit boek komt 8 oktober uit en ik kan niet wachten om te lezen en hilarische tutorials. Beide jongens zijn ook flinke nerds en zitten ook in behoorlijk veel dezelfde fandoms als ik (we zouden echt legendarisch vrienden kunnen worden). Waarschijnlijk een topboek dus. Er zijn de laatste tijd veel boeken van YouTubers, maar deze spreekt me echt het meeste aan.

Harry Potter and the Philosopher’s Stone – J.K. Rowling

Uiteraard heb ik Harry Potter al. Ik heb de Nederlandse editie en ook een Engelse van het eerste deel. 6 oktober komt een nieuwe versie uit met veel illustraties van alle personages. Ik had al een stukje gezien van een paar illustraties en het ziet er zo mooi uit! Een prachtige hardcover met illustraties voor 35 euro vind ik zelfs nog een beetje 9781423121718meevallen ook… Elk jaar komt een nieuw deel uit, dus ik hoef niet bang te zijn dat ik meteen de hele serie koop en een fortuin kwijt ben…

Percy Jackson & The Olympians The Ultimate Guide – Rick Riordan

Ik heb al een guide van The Kane Chronicles en vond ik erg mooi en ik wil ook ontzettend graag zo’n boek over Percy Jackson en alle andere halfgoden! Hier zijn ook veel illustraties van bepaalde personages uit de serie van Rick Riordan.

Percy Jackson’s Greeks Gods – Rick Riordan

Als ik eenmaal begonnen met de boeken van Rick Riordan, kan ik het gewoon niet bij één boek houden. Een andere boek van Rick Riordan dat ik graag wil hebben is Percy Jackson & The Greek Gods. Dit boek heb ik al in bezit en gelezen, maar dan in de Britse versie. De Amerikaanse versie is erg groot, in hardcover en heeft vele prachtige illustraties van de Griekse goden. Ik heb hem al eens in het echt gezien en hij is zo prachtig! Ik wil gewoon speciaal voor de opmaak het boek weer kopen, maar dan in de mooie versie. Dit boek geeft alle mythologische verhalen over alle Griekse goden, maar dan in de stijl van Rick Riordan met de sarcastische opmerkingen van Percy Jackson.

Percy Jackson’s Greek Heroes – Rick Riordan

Percy Jackson’s Greek Heroes hoort bij het vorige boek, maar dan gaat het over alle Griekse helden uit de mythologie. Deze heb ik nog niet gelezen maar het boek ziet er al fantastisch uit! Hopelijk zijn er net zulke mooie illustraties in te vinden.

Sword Art Online 1

De anime Sword Art Online heeft ook een echt geschreven verhaal, dat lijkt me best interessant! Ik ben best benieuwd hoe zo’n serie wordt omgevormd tot een novelle.

 

Uiteraard zijn er heel veel Nederlandse boeken die ik graag zou willen hebben (Thuis, Rode Koningin en eigenlijk elk Young Adult boek), maar deze boeken zie je in ieder geval niet snel in de winkel, vandaar dat alleen deze boeken op mijn verlanglijst staan. Lijkt je dit nog weinig? O wacht maar, er komen nog genoeg manga’s/graphic novels/fandomboeken aan die ik ook wil hebben… Echt… Heel… Veel…

 

Welke boeken zou jij nou echt ontzettend graag willen hebben?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Jaaa, omg die illustrated edition van Harry Potter ._. Do want! Pro tip; op amazon.de is ie rond de 20 euro terwijl hij op bol.com rond de 40 euro is!

    1. Wow dat valt erg mee! Op Bookdepository is hij 33, Amazon is dus veel goedkoper 😀 Goed dat je het zegt!

  2. Ik krijg als het goed is morgen de illustrated edition van Harry Potter binnen!!!

    1. Supergaaf! Ik hoop dat je er een blogpost van maakt met foto’s 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.