Mijn Verlanglijstje: Fandom Merchandise

Morgen is het zo ver, het is mijn verjaardag! Hierbij dus het laatste deel van mijn verlanglijstje, de fandom merchandise! Er is natuurlijk onwijs veel fandom merchandise die ik wil, het is echt een hoop. Nu heb ik een klein lijstje gemaakt met wat spullen die ik erg graag zou willen, maar er is nog veel meer wat mij leuk lijkt! Als het binnen een fandom valt dat ik leuk vind, is het voor mij een geweldig cadeau. Dus boekenleggers, buttons, posters, beeldjes en meer, er is genoeg toffe merchandise, maar voor deze keer heb ik dus een paar artikelen uitgekozen die op mijn verlanglijst staan.

 

Pokémon Badges

Als een echte Pokémontrainer zou ik maar al te graag gymbadges willen, dan zie je pas hoe sterk ik ben als trainer! Hiermee word je met gemak de coolste gozer van de wereld, dus hé, die gymbadges, die wil ik wel hebben.

 

Pokémon Red Figure Pakket

Het lijkt me best gaaf om figures te verzamelen, en deze set van Red en de starterpokémon van de eerste generatie lijkt me een goed begin van een collectie! Deze kan dan bij mijn verzameling met Pokémonboeken/manga/spullen staan, ideaal toch!

 

 

 

Fandom Kalender

Voor 2016 wil ik graag een kalender die ik aan de muur kan hangen, zodat ik een goed overzicht heb voor alle leuke dingen die ik ga doen en daarmee kan ik meteen verjaardagen bijhouden. Wat voor soort kalender moet het worden? Ach, dat kan van elke Fandom zijn die ik leuk vind!

 

Adventure Time Munchkin 2

Een uitbreiding op Adventure Time Munchkin met nog meer geweldige, grappige en geniale kaartjes. Dit spel is zo leuk om te spelen, dus tegen een uitbreiding zeg ik zeker geen nee.

 

Ik kan echt een hele, hele, hele lange tijd doorgaan met het laten zien van fandom merchandise, maar dit staat in ieder geval hoog op het lijstje. Je kan me met zo veel merchandise blij maken! Ik ben dus heel benieuwd wat ik uiteindelijk allemaal zal krijgen. Het wordt vast een leuke verjaardag!

Wat voor Fandom Merchandise zou jij graag willen hebben?

2 reacties

  1. Oooow die badges!! Ik heb eens in het jaar een fase dat ik helemaal verslaafd ben aan pokémon en dan MOET ik die dingen hebben!! Ze zien er in het “echt” heel gaaf uit!

  2. Die figure is te cute <3

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.