Mijn verlanglijstje: Films

De blogposts met mijn verlanglijstje gaan maar door, deze keer de films die ik graag wil hebben! Elke film heb ik al gezien maar zou ik graag bezitten, zodat ik er vaak naar kan kijken! Van een aantal films heb ik ook een recensie geschreven, dan kan je meteen meer erover lezen!

 

1.Up

Up vind ik een ontroerende, mooie, kleurrijke, humorvolle en hartverwarmende film. Ik weet nog dat ik samen met mijn familie naar de bios ging naar deze film en mijn ogen uitkeek. Vooral het begin en einde, wat een prachtig geheel! Ja, deze film wil ik ZO GRAAG hebben.

2. Big Hero 6 – Recensie

Big Hero 6 heb ik al 3 keer gezien maar blijft elke keer weer leuk. Baymax is fantastisch en de film zit vol actie, toffe personages en een spetterende verhaallijn.

3. Harry Potter

Ik wil de dvd-box met alle films van Harry Potter. Uiteraard moet ik de films hebben van deze dappere tovenaar. Ik heb zelfs een marathon gehouden van deze films, dus dan moet ik ze ook hebben! Vooral de eerste film kan ik echt keer op keer zien…

4. Perks of being a wallflower 

Het boek van perks of being a wallflower vond ik fantastisch en de boekverfilming vond ik ook erg goed! Logan Lerman kende ik vooral van Percy Jackson en ik had niet het idee dat hij een goede Charlie zou kunnen spelen, maar hij acteerde juist met zo veel emotie en wist een perfecte Charlie neer te zetten! Emma Watson als Sam is ook fantastisch en deze twee stralen ook met z’n tweeën!

5. It’s kind of a funny story – Recensie

Deze boekverfilming vond ik net zo goed als het boek. Het was een perfecte mix tussen tragedie en veel humor. Deze film en het boek hebben mij ook geholpen in een wat zware tijd, ik wil hem graag nog een keer zien… En nog een keer… En nog een keer… En… En…

6. Lord of the Rings extended trilogy

De Lord of the Rings vind ik mooie films en ik zou graag de extended version willen hebben. Bij deze extended versie zijn er meer scènes en veel beelden van achter de schermen. Echt uren, maar dan ook echt UREN beeldmateriaal. Laat maar komen die handel!

 

Dit zijn de films die ik graag wil hebben en die ooit in mijn DVD-collectie komen. Welke films zou jij heel graag willen hebben?

2 reacties

  1. Dit zijn echt prachtige films en vooral big hero 6 is een van mijn favorieten

  2. Ja, Big Hero 6 en Up! vond ik ook helemaal geweldig, maar Harry Potter blijven mijn favoriete films (en boeken)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.