Mijn Verlanglijstje: Funko Pop

Mijn verjaardag komt steeds dichterbij, zaterdag ben ik al de jarige job! Hierbij nog een deel van mijn verlanglijst, namelijk Funko Pops! Deze coole beeldjes wil ik zeker verzamelen. Ik heb al een vrolijke Jake en mijn queen Daenerys in mijn boekenkast staan, maar ik wil er meer! Hierbij een lijstje met Funko Pops die ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag.

 

Harry Potter – Harry Potter Quidditch

Eindelijk zijn er Funko Pops van één van mijn favoriete boekenseries (of, nou ja, dit is toch wel mijn favoriete serie). De Quidditch-versie van Harry Potter is wat zeldzamer (en duurder), maar zou fantastisch staan bij mijn Harry Potter boeken! Andere Harry Potter figuren lijken mij ook gaaf, maar deze staat toch wel op nummer 1. Check hier de rest van de Funko Pops van Harry Potter.

Katniss Everdeen

Uiteraard mogen er meer boekgerelateerde Funko Pops in mijn boekenkast, Katniss Everdeen mag er ook wezen! Er zijn wel vier verschillende versies van Katniss (de andere drie zijn in haar jurken), maar de normale versie vind ik tot nu toe het stoerst. Als ik Katniss eenmaal heb, heb ik nog een fictional character crush in mijn boekenkast! Ik heb daarnaast ook een grote collectie aan Hunger Games boeken, dus Katniss ter decoratie is dan wel gepast.

Adventure Time karakters

Ik heb al Finn uit de reeks van Adventure Time Funko Pops, maar ik wil ook de rest! Deze geweldige, geinige en geniale karakters moet ik gewoon in bezit hebben. Ze maken mijn dag meteen goed als ik ze zie! Er zijn er een hele hoop van, wie weet heb ik ze op een dag allemaal!

Hiro – Big Hero 6

Ik ben gek op de film Big Hero 6. Zo veel elementen uit deze film vind ik fantastisch en ik kan hem maar niet vaak genoeg zien. Een Funko Pop van Hiro zou daarom onwijs gaaf zijn! Dan heb ik elke avond een superheld die over mij waakt, haha!

Gustavo Fring – Breaking Bad

Breaking Bad vind ik een geweldige en spannende serie en Gustavo is een heel coole karakter. Guancarlo (de acteur die Gustavo speelt) heb ik ook in het echt gezien, dus van hem moet ik zeker de Funko Pop hebben!

Tauriël – The Hobbit

Tauriël is een geweldige elf in de films van The Hobbit. Ze haalt allemaal monsters neer alsof het niets is! Een Funko Pop van Tauriël zou geweldig staan bij mijn boeken van J.R.R. Tolkien.

Daryl – The Walking Dead

Daryl is mijn favoriete personage uit The Walking Dead, hij is echt zo badass! Als hij ooit sterft in de serie, twijfel ik er echt aan om verder te kijken, want deze ruige man moet overleven! Hij houdt wel een oogje in het zeil voor als er Walkers komen.

Lagertha – Vikings

Ik ben halverwege seizoen 2 van Vikings en dit is zo’n toffe serie! Lagertha is één van mijn favoriete personages, deze vrouw is zo sterk, zo onverschrokken (en sexy)! Ze heeft heel veel tegenslagen gehad, maar ze blijft heel veel power hebben! Een Funko Pop van Lagertha mag zeker terecht komen in mijn collectie van Funko Pops.

Dit waren de Funko Pops die ik het liefst wil hebben. Uiteraard zijn er nog zat andere Funko Pops die mij gaaf lijken. Ook hoop ik dat er nog meer series worden gebruikt voor Funko Pops (laat er alsjeblieft Funko Pops worden gemaakt van Pokémon en Avatar!), dus ik komt vast nog meer op mijn verlanglijst!

Welke Funko Pops zou jij graag willen hebben?

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik wil heel graag de Harry Potter pops, en de overige van supernatural.

 2. Ik wil zo graag eentje van Draco, maar die bestaat volgens mij niet 🙁 Heb al een aantal keer met Snape in mijn handen gestaan, maar voorlopig heb ik iedere keer de verleiding weten te weerstaan..

  1. Draco bestaat inderdaad (nog) niet, Snape lijkt me ook geniaal!

 3. Kijk nu breng je me op ideeen! Harry is zo mooi hea. Maar katniss komt pas in december uit geloof ik 😮

  1. Katniss komt inderdaad in november/december uit, heb haar gepreorderd 🙂

 4. De Daryl pop vind ik ook heel leuk! (Hoewel ik de versie met de motor nog veel leuker vind).

  En heb jij Giancarlo in het echt gezien? Nu ben ik pas echt jaloers! 😛

  1. Ja die lijkt me ook super, hoewel die dan erg duur is… Giancarlo in het echt is zo gaaf! Was op Dutch Comic Con 🙂

 5. Ik heb ook al een hele lijst met funko poppen die ik graag zou willen!!!

  Jij hebt ook een mooie lijst. En een funko pop van pokemon zal echt cute zijn!
  Maar waar bestel jij ze?

  1. Bij Customjewels waren ze laatst in de uitverkoop! Komt binnenkort nog een blogpost van, ben er heel tevreden mee 🙂 Op conventies zijn ze ook goedkoop te vinden (rond de 11 euro op Dutch Comic Con).

 6. Ik ben heel blij dat ik bewust voor de Quidditch Harry Potter heb gekozen. Hermione en Ron houden hem gezelschap maar ik zou hun groepje graag nog wat groter willen maken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.