Mijn Verlanglijstje: Games

Ja hoor, weer een blogpost met dingen die ik wil hebben! Het houdt maar niet op zeg! Deze keer vertel ik over alle games die ik heel graag wil hebben. De laatste tijd kan ik wat weinig gamen door tijdgebrek, maar ik vind het wel erg leuk om te doen! Ik kon het daarom niet laten om een paar games op mijn verlanglijst te zetten.

 

Adventure Time – Explore the dungeon because I don’t know (3DS)

Een spel over Adventure Time wil ik maar al te graag hebben, dan kan ik als Finn leuke avonturen beleven! Als Fanboy wil ik dit maar al te graag. Het spel is vast net als de serie lekker random, komisch, vol plezier en gekke monsters. Spellen spelen op de DS vind ik sowieso erg leuk, dit spel moet ik dus hebben!

 

Adventure Time – The Secret of the Nameless Kingdom (3DS)

Alweer een spel van Adventure Time? Serieus. Ja, ik ben bloedserieus. Het is Adventure Time, uiteraard moet ik meerdere spellen ervan hebben! Daarbij zijn de spellen voor de 3DS. Adventure Time in 3D? Ja, dat wil ik wel hoor!

 

Goat Simulator (PC)

Een spel waarin je een geit bent. Count me in! Ik heb al veel video’s gezien van YouTubers die het spel spelen (ik raad je die van Lekker Spelen aan om te kijken, die is geniaal!) en het lijkt mij zo grappig om te spelen. Urenlang plezier met deze geit!

 

Dit zijn de spellen die momenteel hoog op mijn lijstje staan. Ik denk echt dat ik echt tijd zou vrijmaken om deze games te spelen, het lijkt me heerlijke ontspanning! Daarnaast kan ik altijd nog spellen kopen zoals Assassin’s Creed, Rollercoaster Tycoon en Sims 4, maar die kan ik wel op een veel later tijdstip in huis halen.

 

Welke games zou jij heel graag willen hebben?

 

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Hooi,
  wat een leuke blogpost!
  momenteel ben ik zelf helemaal verslaafd aan het spel
  ‘world of tanks’

  groetjes,
  Claire
  bookswithclaire.blogspot.com

  1. Dat spel ken ik ja! Lijkt me ook wel lachen 🙂

  • MeneerMand38484 13 op januari 14, 2018 om 7:47 pm
  • Reageer

  ooit gehoord van the last of us???

  1. Ja, dat lijkt me ook zeker tof! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.