Mijn Verlanglijstje: Graphic Novels

Mijn ”verlanglijstje” kan je eerder een grote verlanglijst noemen, want er zijn behoorlijk veel spullen die ik maar al te graag wil hebben! Deze keer laat ik zien welke graphic novels ik graag zou willen toevoegen aan mijn collectie.

 

 1. Pokémon Adventures Ruby & Sapphire Box Set

Ik ben een grote fan van de manga van Pokémon Adventures. Deze manga is zo gaaf en stukke beter dan de anime. Er is echt gigantisch veel spanning en de verhaallijn is legendarisch! Ik heb al de boxsets van de verhalen in Kanto en Johto, nu wil ik de derde boxset hebben en gaan lezen! De derde generatie vind ik ook erg tof (Pokémon Emerald was ook het eerste spel dat ik helemaal had uitgespeeld) en ik ben heel benieuwd wat de makers hebben bedacht voor deze regio. Het zijn ook 8 delen, eentje meer dan de vorige boxsets!

 

2. Avatar The Last Airbender The Search

Ik ben echt gek van Avatar. Deze serie heeft mijn leven echt verrijkt, ik ben dol op alle personages! Na de drie seizoenen van het verhaal van Aang, gaat de strip verder met de gebeurtenissen na het verslaan van de Vuurheer. Het eerste stripverhaal, The Promise, heb ik al in de hardcover versie en vind ik geweldig. Het verhaal is niet alleen leuk, de graphic novel ik erg groot en mooi vormgegeven. Bij de hardcoverversie zie je ook aantekeningen van de tekenaar aan de zijkanten van de pagina’s, zodat je nog meer informatie krijgt over het verhaal. Het tweede stripverhaal is The Search en gaat over de zoektocht naar de moeder van Zuko. JA, ALLE VRAGEN WORDEN EINDELIJK BEANTWOORD! Ik heb  het verhaal al gelezen en ik vond het fantastisch, nu zou ik hem nog graag in hardcoverversie willen hebben en alle aantekeningen lezen. Dan kan die mooi gaan pronken bij alle andere Avatar-boeken die ik in bezit heb!

 

3. Adventure Time Mathematical Edition Volume 1

Als Adventure Time liefhebber moet ik uiteraard een graphic novel hebben van Adventure Time. Deze hardcover ziet er fantastisch uit (ik heb er al eens in de ABC doorheen gebladerd) en lijkt me zo vrolijk, random, echt typisch Adventure Time! Deze graphic novel (en de rest van de serie) zou ik nou graag willen lezen. Deze graphic novel barst van de kleuren, het verhaal spat haast van de pagina’s af en ik wil dit boek gewoon zo graag in bezit hebben want Adventure Time is geweldig 😀

 

4. Percy Jackson and The Lightning Thief

Percy Jackson is één van mijn favoriete boekenseries. Rick Riordan is een held als het om schrijven gaat (een aantal van zijn boeken staan nog op mijn verlanglijstje van echte boeken) en zijn serie is zo populair geworden, dat er ook een graphic novel is gemaakt van deze boeken. Ook in dit boek heb ik al doorgebladerd in de ABC en ziet er best goed uit! Het ziet er naar uit dat ze een groot deel van het verhaal hebben verwerkt in de graphic novel en de personages lijken ook op hoe ik ze in mijn hoofd had ingebeeld. Ik zou dus graag aan deze serie willen beginnen! Er is ook een graphic novel van Heroes of Olympus en The Kane Chronicles, die wil ik ook!

5. Amulet

Amulet lijkt me ook een gave serie, ik hoor hier namelijk onwijs veel goede verhalen over van BookTubers. Er is al een boxset met de eerste drie delen, zodat ik meteen een flinke stap kan maken in deze graphic novel. Volgens mij zijn er 6 delen van in totaal, dus dan ben ik al over de helft!

 

6. Saga

Saga wordt overdreven vaak genoemd bij BookTubers en deze serie schijnt echt fantastisch te zijn. Ik heb er zelf geen enorme verwachtingen bij, maar ik hoor zelfs dat mensen die niet zo van graphic novels houden helemaal weg zijn van deze serie. Daar wil ik dus graag een poging aan gaan wagen!

 

Dit zijn alle graphic novels die ik graag zou willen hebben. Heb jij nog aanraders voor mij of zitten er graphic novels in de lijst die je ook geweldig vindt? Laat het me gerust weten!

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik heb de eerste drie delen van Amulet gelezen. Die vond ik erg leuk. Naar Saga ben ik ook erg benieuwd.

 2. Ik ben erg benieuwd naar de Saga Serie

 3. Verlanglijst klinkt beter dan verlanglijstje ja, haha 😛 Amulet lijkt me ook wel erg gaaf! En Pokémon natuurlijk <3

 4. Ik vind je verlanglijstjes zo leuk om te lezen en zie er ook een paar tussen staan die mij leuk lijken!

  Heb jij toevallig de graphic novel van The Scorch Trials al gelezen? Ik wil hem binnenkort kopen, maar heb geen idee of het een leuke graphic novel is.

  1. GRAPHIC NOVEL VAN THE SCORCH TRAILS WAT WAAR WIE WOOOOOOOOOOOOWWWWW… Nee nog niet gelezen 😛

   1. WAT: GRAPHIC NOVEL
    WAAR: BOL.COM (http://www.bol.com/nl/p/maze-runner/9200000037360486/)
    WIE: EH GEEN IDEE

    Genoeg info? 😛

    1. Supergaaf! Die gaat op het lijstje 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.