Mijn verlanglijstje: Kleding

Vandaag laat ik weer een deel zien van mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag. Als echte Fanboy vind ik het zelf heerlijk om in Fandom Merchandise rond te lopen. Kleding van mijn favoriete Fandoms wil ik dan ook maar al te graag! Hierbij dus een paar merchandise-artikelen die ik wel graag zou willen dragen.

 

  1. Assassin’s Creed Hoodie – link

Deze hoodie zou ik nou graag willen hebben, want hij ziet er zo tof uit! Ik ga dan zonder twijfel voor de blauwe hoodie. Het mooie aan deze hoodie is dat je niet overduidelijk ziet dat het iets van Assassin’s Creed is, maar AC-fans zullen het vast herkennen! Het lukt mij alleen niet om hier een foto te plaatsen van de hoodie, maar als je op de link klikt kom je meteen aan bij het artikel!

2. Pokémon petten set – link

Met deze petten kan ik eindelijk net als Ash op reis om Pokémonmeester te worden! Die pet zorgt gewoon voor die extra Pokémonfeeling! Deze set kan je gewoon in huis halen voor 10 euro, dat klinkt erg goed!

3. Adventure Time Jake shirt – link

Uiteraard wil ik graag een shirt van Jake, de vrolijke hond uit Adventure Time! Deze geniale vriend van Finn gaat altijd mee op avontuur en dit shirt is net zo vrolijk als Jake zelf! Ik heb het shirt al vaak gezien tijdens conventies maar ik wil hem ook dragen. Wie weet loop ik er ooit mee door de straten en ga ik op weg naar mijn eigen avontuur!

 

4. Pokémon Pyjama – link

Deze bescheiden pyjamabroek is best simpel, maar wel ontzettend leuk en herkenbaar. Zelfs als ik ga slapen kan ik me nog steeds een echte Pokémontrainer voelen! Slapen met Pikachu, Squirtle, Charmander en Bulbasaur, zo slaap ik pas veilig en wel. De broek lijkt me ook een prima kledingstuk voor een lekker dagje luieren op de bank.

 

 

5. Pokémon Beanie – link

Naast een gewone beanie en een beanie met Finn van Adventure Time erop, zou ik ook graag een Pokémongerelateerde beanie willen hebben. Deze beanie met een Pokéball is daarom ideaal!

6. Gravity Falls shirt – link

Als je een klein beetje Gravity Falls hebt gekeken, herken je deze gnoom misschien wel. Gravity Falls is zo geniaal en ik moest zo hard lachen toen ik dit shirt zag, die moet ik hebben!

 

Dit was dan mijn verlanglijstje wat kleding betreft. Deze Fandom Merchandise als kleding lijkt mij geweldig om te hebben! Binnenkort komt er weer een blogpost met een deel van mijn (enorme) verlanglijst.

3 reacties

  1. De beanie vind ik superleuk :p

  2. Haha, die Pokémon muts is tof! En dat shirt. Doh, Joost. Je hébt al een Adventure Time T-shirt. xD

    1. Je kan nooit genoeg Adventure Time shirts hebben.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.