NerdyGeekyFanboy beantwoordt uw vragen!

De week is weer voorbij om je vragen te stellen, nu kan ik dus antwoord geven op de vragen die ik heb gekregen!

 

– Wat is je favoriete Pokémon?

Eevee en de evoluties hiervan! Eevee is gewoon tof omdat je verschillende vormen als evolutie kan krijgen. Bij één van mijn Pokémonspellen heb ik ook elke evolutiesoort gemaakt, en ja ik voel me er echt een baas door! Espeon vind ik denk wel de leukste!

 

– Als je een Pokémontrainer zou zijn, zou je dan alleen maar Pokémon van hetzelfde type in je team hebben, of ga je voor verschillende?

Verschillende soorten is natuurlijk strategisch gezien het beste, maar ik heb wel een zwak voor water-Pokémon. Ik probeer mijn team altijd zo gevarieerd mogelijk te maken, maar water-Pokémon mogen vaak in mijn team komen te staan!

 

– Als je op dit moment in een boekhandel zou staan en ze hadden alle boeken van de wereld, welk boek zou je dan meteen naar huis nemen?

Hmmm, moeilijke vraag, ALLE boeken van de wereld op één plek, wat zou ik dan kiezen? Misschien de limited edition van The Fault in our Stars? Daar zijn er volgens mij niet al te veel van… Of misschien juist een mooie box van bijvoorbeeld Harry Potter? Of nog beter, een grote box met alle graphic novels van The Walking Dead, daar kan ik wel een tijdje zoet mee zijn lijkt me…

 

– Wat is je favoriete broodbeleg?

Zeeuws spek! Als dit niet in huis is, ga ik soms zelfs vrijwillig naar de slager toe, want het is zo lekker op je brood… Zeker als je het even in de magnetron stopt, dan is het wat knapperiger en warmer… Hmmmmm….

 

– Heb je een tweede naam?

Mijn doopnaam is Johannes Albertus (hoewel ik er soms Albus van maak, klinkt net wat interessanter voor de Potterheads…), en naast Joost word ik ook wel eens Jozef/Joseph/Yousef genoemd (hoewel ik toch de voorkeur geef aan ”lekkere jongen”, maar daar zijn mijn vrienden het niet mee eens). Leuk feitje: ik ben nog nooit NerdyGeekyFanboy genoemd door bekenden. Ik hoor dit alleen als ik het heb over één of ander iets wat ik heb kunnen doen door het bloggen, en dan hoor ik nog wel eens de kreet ”NerdyGeekyFanboy heuh heuh heuh!”.

 

– Heb je wel eens last van een boekendip en hoe ga je hier mee om?

Ik heb nooit echt last van een dipje, wel dat ik soms iets minder lees dan normaal, maar lezen blijf ik doen! Met zo veel ongelezen (leuke) boeken in mijn boekenkast raak ik altijd wel gemotiveerd om te gaan lezen. Wat er tegen helpt? Nou ja, ten eerste kijken naar je ongelezen boeken in je boekenkast, zodat je toch sneller een boek eruit pakt. Daarnaast heb ik meer zin in lezen als ik recensies lees, een boekhandelbezoekje doe, op Goodreads andermans statussen zien (wow, die persoon leest leuke boeken, dat wil ik ook!), je reading challenge bekijkt (nog maar 75 boeken te gaan, ik moet opschieten!) of een boekverfilming ziet. En mocht dat ook niet helpen, lees gewoon je favoriete boek opnieuw!

 

– Heb je een favoriete mok waar je uit drinkt?

De ”shut up I’m reading”-mok van Blossom Books gebruik ik echt elke dag voor thee. Een lekker grote beker! Maar mijn favoriete is toch wel die van Adventure Time, maar die heb ik dus niet want ik heb hem uiteindelijk niet gekocht tijdens Dutch Comic Con… Autsj… Hij was zo leuk! Ach ja, hopelijk krijg ik hem ooit cadeau!

 

– Favoriete Nerdy T-shirt?Joost Promoteam

Dat is wel mijn Best of YA-Promoteamshirt, aangezien er daar maar weinig van zijn! Ik ben heel trots dat ik bij het team kan zitten, dus met dit shirt loop ik vaak te pronken! Op deze foto kan je zien dat ik er onwijs blij mee ben!

 

 

Dat waren dan de vragen van de Q&A. Mocht je me nog meer willen leren kennen, in de taglijst staan er wel een paar tags waar ik meer vertel over mezelf!

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik had ooit een gryffindor mok totdat iemand hem uit het keukenkastje liet vallen..
  Anyway, leuke Q&A 😀

  • Gaia Steinbuch op april 24, 2015 om 9:37 am
  • Reageer

  Leuke Q&A!
  Ik houd ook van water-Pokémon (al heb ik wel altijd een redelijk gevarieerd team). Knap dat je alle evoluties van Eevee hebt in een van de spellen, dat heb ik nog nooit gedaan. Zeeuws spek is erg lekker! Ik eet het weleens, mijn vriend eet het heel vaak (hij komt uit Engeland, daar hebben ze dat niet, maar sinds hij hier woont, is hij gek op dit spek). Leuk ook om over je naam wat te weten te komen. Ik heb geen tweede naam. Ga zo door met je leuke blog!

 2. Huy, cool! Ik heb ook een zwak voor waterpokémon. Die zijn gewoon tof. =)

 3. Leuk om te lezen!

 4. Mooie foto van je Joost, gaaf shirt! Lekker professioneel 😉

  1. Tsja, als je gaat promoten, moet je het wel goed doen hè! 😉

 5. Ik had je antwoorden al gelezen, maar helemaal niet meer gereageerd! Erg leuk om je antwoorden te lezen iig 😀 Ik zou best wel een eevee-evolution team willen~

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.