Openingszinnen voor echte fanboys/fangirls 2

Doctor FanLove is er weer met nieuwe openingszinnen om die ene leuke fanboy/fangirl voor je te winnen! Hoewel meneer zelf erg bescheiden is als het om openingszinnen en flirten gaat, weet hij toch wel wat leuke moves te bedenken om iemands hart te veroveren! Mocht je nog niet het eerste deel van openingszinnen voor echte fanboys/fangirls hebben gezien, kan je er hier naartoe gaan. Natuurlijk wil je meer openingszinnen, en daarom geef ik die dan ook. Doctor FanLove is weer tot u dienst en helpt u bij uw Fan-Liefdesproblemen! Uiteraard zitten de openingszinnen gesorteerd op Fandom.

Percy Jackson

”Ik ben een kind van Ares, en daarom vecht ik voor jouw hart!”

”Ben jij een kind van Zeus? Want de elektrische vonken vliegen gewoon over!”

”Ben jij een kind van Hephaistos? Want door jou sta ik in vuur en vlam!”

”Voor jouw liefde zal ik zelfs langs de diepste gevaren van Tartarus gaan.”

De Noorderlichttrilogie

”Onze Daemons zouden het vast goed met elkaar kunnen vinden…”

The Fault In Our Stars

”Met jou zou ik een achtbaan zijn die alleen maar omhoog gaat.”

”’Ik vind je leuk’ zou ons ‘Always’ of ‘Okay’ kunnen zijn…”

Twilight (WAARSCHUWING:  gebruik deze zinnen alleen als je wil dat de andere persoon vol walging naar je kijkt of als je uit bent op een vreselijke afwijzing)

”Jij doet me niet alleen stralen in het zonlicht maar ook daarbuiten.”

”Hmm… Je rook anders dan gisternacht toen ik je bekeek terwijl je sliep.”  (Kom op Edward, hoe kan het dat jij een vriendin hebt en ik niet terwijl jij hier de grote stalker bent!)

En voor de Boekennerds onder ons, in plaats van dat je een drankje aanbiedt aan een meisje, moet je eens een boek aanbieden. DAT vinden vrouwelijke Boekennerds vast aantrekkelijk!

Zo, dat zijn weer een hoop openingszinnen voor deze keer. Hopelijk kan je je charmes nu optimaal in de strijd laten gooien (de strijd om de liefde natuurlijk, jij gewelddadig persoon, je hebt te veel Hungergames gelezen!). Laat me gerust weten of je nog meer openingszinnen wilt horen!

1 reactie

  1. Haha, heel leuk weer. Meer, meer! 🙂 Dat met boeken kopen in plaats van een drankje moet inderdaad de norm worden, zou ik helemaal niet erg vinden.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.