Openingszinnen voor echte fanboys/fangirls 3

Het is al herfst, de blaadjes vallen van de bomen en het zonnetje begint steeds minder te schijnen. Als ultieme fanboy/fangirl is dit natuurlijk het ultieme excuus om thuis in je eentje uit een boek te gaan lezen of een serie te gaan kijken, maar wacht, waar is de liefde? Juist, die moet je ook opzoeken, en laat ik je daar even bij helpen met weer een paar gloednieuwe openingszinnen om de juiste persoon aan de haak te slaan (waarschuwing: het succes is niet gegarandeerd…). Mocht je de vorige delen gemist hebben, hier de link naar deel 1 en zo kan je naar deel 2. Zo, staat je liefdes nerd-bril op?

Als je mijn eerste twee openingszinnen-posts hebt gelezen, weet je nu hoe je op iemand af moet stappen en wat je zoal kan zeggen. Maar je moet natuurlijk wel de juiste persoon uitkiezen om op af te stappen! Hoe herken je een mede-fangirl/fanboy? Deze kenmerken zouden de kans kunnen vergroten om jouw ware geliefde te vinden:
– De persoon draagt Fandom Merchandise. Dit kan makkelijk te zien zijn, zoals een vest met een thema van een bepaald boek of serie, of iets subtielers, zoals een sieraad (dus mannen, ogen open houden!).
– Af en toe kijkt de persoon afwezig uit zijn ogen, omdat hij/zij in een andere wereld zit… Namelijk in die van zijn/haar favoriete fandom!
– Zie je halfopengevouwen handen? Ja hoor, het is een lezer die een boek in zijn/haar handen wil hebben (maar dit kan ook een controller zijn van een game console, dat komt wat vaker voor bij jongens)!
– Je hebt een grotere kans dat je op een fanboy/fangirl afstapt als hij/zij een bril draagt, bij voorkeur een echte nerdbril.
– Heeft hij/zij vermoeide ogen? Hmmm, dit zou een gevalletje serie-marathon kunnen zijn, wie weet kijkt hij/zij dezelfde leuke serie als jij!

En dan nu de openingszinnen:

Gone

”Je bent net als de gaiaphage, sinds ik je zie kan ik je gewoon niet uit mijn hoofd zetten…”

”Met jou zou ik wel in een koepel willen zitten…”

Half bad

”Sommige mensen zijn half zwart, half wit, maar ik ben helemaal verliefd op jou…”

Harry Potter

Deze is alleen te gebruiken als je van het mannelijk geslacht bent:
”Zo meisje, jou zou ik wel betoveren met mijn toverstok.”
Meisje: ”Gadver, smeerlap, jij…”
En dat is het moment dat je je zelfgemaakte Harry Potter toverstok uit je achterzak te voorschijn haalt zodat je kan laten zien dat je echt magisch goed bent… 🙂 (jep, ik heb een zelfgemaakte Harry Potter toverstok. Ik weet het. Het is al goed. Stil maar…) Alvast graag gedaan, het meisje vond je eerst een viezerik en binnen een paar seconden de meest geweldige gast die er bestaat. Als dat geen magie is…

Zac & Mia

*klop op de deur/muur/tafel waar je crush is*

Matched

”Als wij in de Unie zouden wonen, zou ik niets liever willen dan jouw match zijn.”

Voor de creatieve mensen onder ons, bedenk net als Augustus Waters een coole metafoor om je crush mee omver te blazen!

Zo, dit waren weer de openingszinnen voor deze keer.
Heb jij nog een leuke openingszin die ik zeker een keer zou moeten gebruiken? (ik beloof niks hoor! 😛  )

2 reacties

  1. Haha leuk om te lezen xD Ik ehh, ben niet echt goed in het verzinnen van openingszinnen. Behalve; ‘Hee, kom jij hier vaker?’ Nee, geintje :p

    1. Die openingszin zou ik alleen gebruiken in een boekenwinkel, als het meisje ”ja” zegt, is ze vast een leuk meisje 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.