Openingszinnen voor echte Fanboys/Fangirls

Hallo beste Fanboys/Fangirls,

Verliefdheid, het overkomt de beste persoon, zo ook de fanboys en fangirls. Alhoewel wij als fans de voorkeur geven aan fictionele personages uit boeken of series (uiteraard, die mensen zijn perfect), is het ook leuk om een echt persoon als vriendje/vriendinnetje te hebben. En sommige relaties beginnen met een leuke openingszin. Als fanboy of fangirl moet je eigenlijk al snel laten merken wat je leuk vindt, en dan is de ideale manier om een openingszin te bedenken die bij een fandom hoort! En als je geluk hebt zit de persoon die je leuk vindt in dezelfde fandom, dan heb je een ideale match!

Zelf ben ik nou niet echt goed in openingszinnen. Sterker nog, ik zeg ze NOOIT, ik durf ze überhaupt niet te zeggen. Ik kijk eerder ongemakkelijk weg, maar daarom zal ik nu een paar leuke openingszinnen aan jullie geven die horen bij verschillende fandoms zodat wij fans enorm goede versierders worden! 🙂

De allereerste stap naar je ultieme versiertruc is te proberen in de voeten te stappen van het personage die de openingszin heeft gemaakt in een boek/serie. Als jongen moet je dus die Augustus/Harry Potter/Jace/Percy wezen, en als je meisje wordt je Hazel/Ginny/Clary/Annabeth, en dan stap je gewoon op die leuke persoon af!

Hier zijn de openingszinnen gesorteerd op fandom. Zoek je fandom op en ga ervoor! 🙂 Ik zit ze in het Engels en het Nederlands, zodat je ook in het buitenland mensen aan de haak kan slaan!

Percy Jackson

”I’ll be your… Lost hero.”
”Ik kan jouw verloren held zijn.”

”Are you the child of Dionysus? Because I am drunk with love.”
”Ben jij een kind van Dionysus? Want ik word gewoon dronken van verliefdheid door jou.”

”Are you the child of Hermes? Because you have stolen my heart.”
”Ben jij een kind van Hermes? Want je hebt mijn hart gestolen.”

The Mortal Instruments / Kronieken van de Onderwereld

”Are you part angel? Because your face is heavenly.”
”Ben je deels engel? Want jouw gezicht is echt hemels.”

”Hi, I am Jace/Clary.”
”Hoi, ik ben Jace/Clary.”
Aangezien de meeste fangirls helemaal fan zijn van Jace, is dit waarschijnlijk een goede zet. Wel een beetje jammer als het meisje er achter komt dat je niet Jace bent…

Lord of the Rings
PRAAT GEWOON ELFS!

Avatar The Last Airbender

”So… Papaya?”

”Do you want to do an activity with me?”
”Heb je zin om een activiteit met mij te gaan doen?”

The Hunger Games + Harry Potter + The Fault In Our Stars

”Real? Always, okay.”
3 woorden, elk vertegenwoordigd een fandom, goede manier om je kansen wat te spreiden 🙂

Zo, dit waren een paar fandoms met hun openingszinnen. Vonden jullie het nou leuk om te lezen of willen jullie meer fandom-openingszinnen krijgen, laat het gerust achter, wie weet maak ik wel een tweede deel 🙂 .

Heb jij ooit een leuke openingszin gezegd?

1 reactie

  1. Hahaha, heel erg leuke zinnen, ik wil meer! 🙂 Ik gebruik ze eigenlijk nooit maar het zou eigenlijk best wel geweldig zijn als iemand dit tegen me zou zeggen, stukken beter dan “Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen” :’)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.