Plog: De Harry Potter Tour #2

Laatst kon je een plog zien van het begin van de Harry Potter Tour, nu gaan we door met deze geweldige tour. Ik laat nu de foto’s zien van de eerste zaal die je kan bewonderen tijdens de tour, waar ontzettend veel decorstukken en dergelijke staan! Wees voorbereid, er zijn een heleboel foto’s…

In het begin kan je wat filmpjes zien van een paar van de makers van de films en kom je deze miniatuur tegen van de grote zaal van Zweinstein.

Je komt daarna aan bij wat stukken van het bal van het vierde jaar en je loopt onder een miniatuur van het dak van de grote zaal. Dat eten ziet er heel lekker uit, maar een groot gedeelte was gewoon nep…

Grime en kledingstukken van bepaalde personages! Ook gaaf om te zien dat ze ook meerdere versies van een kleding hebben, Harry had bijvoorbeeld in het zevende deel meerdere vesten die telkens wat ouder er uitzien

Deze gang is te zien in de zevende film en is gewoon zo gemaakt dat ze niets hoefden te bewerken! Hoe verder je door de gang loopt, hoe kleiner en smaller de gang wordt, heel bijzonder om te zien!

Deze klok ziet er in het echt veel kleiner uit dan in de film…

De kamer van Perkamentus zag er geweldig uit! Daar hebben de makers flink aan moeten werken zeg…

Ook kon je het lokaal van Toverdranken zien!

Er stond na het lokaal een bord met alle dieracteurs die bijvoorbeeld de uilen, honden en katten speelden. Daarna kwam je uit bij de hut van Hagrid!

De deuren van de kluis van de Potters en de Geheime Kamer!

Bij het stukje van de special effects kon je een foto maken dat je op een bezem zat (ontzettend duur als je de foto wilt laten afdrukken) en kon je een kleine les in duelleren krijgen.

Het huis van de Wemels met vele decorstukken die ”magisch” konden bewegen.

Herken jij alle decorstukken en sets uit de films?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Je maakt me zo jaloers hea 🙁

  maar zo gaaf oh mijn god!

  • Gaia Steinbuch op augustus 3, 2015 om 8:39 am
  • Reageer

  Heel gaaf die tour! Ik ben een beetje jaloers :P, maar erg leuk om via jouw foto’s en commentaar toch een beetje mee te genieten :).

 2. Oh my gawd. Die Luna jurken.

 3. Ik ben echt jaloers! Wat gaaf zeg! Die decors en kostuums zijn echt geweldig, dat lijkt me echt tof om in het echt te zien!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.