Plog: De Harry Potter Tour #3

Zondag stond het tweede deel van de Harry Potter Tour online, nu ga ik door met het derde deel! Weer genoeg foto’s van vele Harry Potter dingen en o het was zo leuk! Tijdens deze deel van de tour had ik ook weer zo veel gezien, ik keek mijn ogen uit! Oké, wacht niet langer en kijk snel verder!

We kwamen aan bij het station naar Zweinstein! Perron 9 3/4, waaaaaaahhh! Vele karretjes met koffers van de acteurs stonden uitgestald en je kon ook een foto van jezelf laten maken waardoor het lijkt alsof je bijna het perron inloopt bij de muur.

 

Tsjoeke tsjoeke tsjoeke tsjoeke….

Op het station stond ook een souvenirwinkel waarbij een paar spullen exclusief te verkrijgen waren in deze winkel en niet bij de normale souvenirwinkel aan het einde van de tour.

In het perron kon je de trein in en langs de wagons lopen. Aan het einde kon je ook Ron en Harry zien met al hun snoep uit de eerste film!

 

Na het perron was er de gelegenheid om Butterbeer te drinken, dat kon ik uiteraard niet laten liggen! Het zit vol suiker en bovenop wat slagroom. De combinatie vond ik niet heel denderend, maar het was wel lekker en daarna had ik weer flink wat energie door de overgrote hoeveelheid suiker…

Buiten waren er verschillende decorstukken en locaties van de films, zoals de woning van de Dursleys en dergelijke. Ook kon je in de Ford Anglia en de motor zitten! Daarna liepen we door naar de rest van de tour, die je binnenkort kan zien… En nog even als extra, mijn foto waarbij ik vertrek naar perron 9 3/4!

Op naar Zweinstein

1 reactie

  1. Dit lijkt mij zo’n leuke tour om te doen

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.