Plog: De Harry Potter Tour #4

De afgelopen weken heb je vast al wat blogposts voorbij zien komen met foto’s van de studio’s van Harry Potter. Deze tour is echt fantastisch en hierbij het vierde deel alweer van deze tour. Dit keer laat ik een groot deel zien van het tweede deel van de tour.

De eerste kamer zat vol met gemaakte maskers en modellen van bepaalde wezens uit de films. Moet je eens nagaan hoeveel werk hier in is gestopt!

Na alle maskers en nagemaakte personen zoals Harry en Dumbledore, kwamen we uit bij de wat meer grotere wezens die zijn gemaakt voor de films, zoals draken en de spin Aragog!

Een levensgrote Aragog en de hippogrief zagen er fantastisch uit! De hippogrief kon ook een beetje bewegen en ze hebben voor de films drie van zulke mythologische wezens gemaakt, allemaal in een andere houding. Daarna kwamen we uit bij de Wegisweg, waar je gewoon doorheen kunt lopen! Links van je was Gringotts en rechts kon je de straat doorlopen, met vele winkels zoals Olivander en de winkel van Fred en George!

Dit waren dan weer wat foto’s van de tour. De volgende keer komen we naar het meest indrukwekkende deel van de tour, die vond ik zo mooi!

Welke winkel zou jij graag willen bezoeken in de Wegisweg?

2 reacties

  1. Wauw, episch hoor!
    Ik zou Ollivander en Braakbals Uilenboetiek graag willen bezoeken, maar om eerlijk te zijn wil ik alles wel bezoeken!

  2. Ik zou Flourish & Blotts willen bezoeken!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.