Plog: De Harry Potter Tour #5

We zijn alweer bij de laatste plog gekomen van de Harry Potter Tour door de studio’s. In deze laatste post ga je het meest indrukwekkende zien van de tour. Persoonlijk vond ik het echt geweldig!

 

Na de Wegisweg kwamen we aan bij een kamer vol met schetsen voor bepaalde gebouwen, voorwerpen en meer. De constructies zien er zo ingewikkeld maar prachtig uit!

Er waren ook veel schetsen voor bepaalde beelden en wezens van de films, ze zagen er prachtig uit!

Er waren veel miniaturen van een paar gebouwen en dergelijke, maar dat vergat ik gewoon toen ik de volgende zaal binnen liep, namelijk het Zweinsteingebouw zelf… Dit hebben ze vaak gefilmd en achteraf bewerkt met de computer, maar dit is gewoon Zweinstein zoals het eruit hoort te zien! Wauw, je kon er helemaal omheen lopen en elke hoek bekijken.

 

Wanneer je vanaf je tiende al een grote Potterhead bent en dan uiteindelijk gewoon Zweinstein ziet, dan is dat echt overweldigend. Het was echt de mooiste ervaring van de tour, het zag er zo mooi uit!

 

Na Zweinstein kwam je aan bij het begin van de souvenirwinkel en stond deze mooie quote van J.K. Rowling nog op een scherm. En ja Hogwarts, ik kom zeker nog een keer terug…

De Harry Potter Tour moet je gewoon eens gedaan hebben. Er is zo veel te zien, alles ziet er zo mooi uit, je loopt als het ware door alle sets en doet je Zweinsteinhart smelten van geluk. Een dikke aanrader dus en ik ben zeker van plan nog eens te gaan!

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik wacht nog steeds met spanning af op de vlog 😉

  2. Woa, zo vet! En ik wist niet dat de Zweinstein maquette zo groot was, zeg! Poe. Supervet. En omfg. Is dat bij Olivander?! Doh. Toverstokken. Allemaal toverstokken. Zó vet. Ik wil er ook een keer heen!

  3. Stiekem ben ik blij dat dit de laatste plog is van de tour, want ik zie ondertussen groen van jaloezie… 😉

  4. Dit ziet er zo episch uit! Ik dacht altijd dat de Hogwarts maquette vrij klein was, maar zo op jou foto’s lijkt hij juist heel groot. En dat schilderij van die Thestral. Wow! Die wil ik wel op mijn kamer hebben hangen. 😀

  5. Dit ziet er zo ontzettend geweldig uit!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.