Plog: Lissabon dag 4

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste plog online had gezet, maar deze keer heb ik nog wat foto’s van mijn vakantie in Lissabon, deze keer van de laatste dag. Deze dag moesten we in de middag naar het vliegveld toe, maar daarvoor gingen we nog naar de luxe wijk Parque das Nacoes. We hebben niet heel veel foto’s gemaakt aangezien de camera het niet deed (mijn zusje vergat de batterij erin te doen, de deugniet), dus hebben we foto’s gemaakt met de iPhone van mijn vader. Er missen wat foto’s van onze trip in een kabelbaan en het winkelcentrum, maar verder heb ik nog wat leuke foto’s uitgekozen voor deze plog van Lissabon.

IMG_2026

Een tableau van striphelden die in een grote straat in een steegje te vinden is. Het zag er zo gaaf uit!

IMG_2029

De muur was echt meters lang, dus je kon genoeg striphelden vinden!

IMG_2031

Joker en Harlequin in het hoekje 🙂

IMG_2060

Daarna gingen we naar het grootste aquarium van Europa, waar in het midden een enorm aquarium was waar je omheen kon lopen. We vonden deze vis de coolste van alle vissen die we er hadden gezien!

IMG_2063

We zaten bijna in de film Happy Feet met al deze pinguïns!

IMG_2074

Die otter heeft de tijd van zijn leven, lekker dobberend in het water.

IMG_2099

Koraaaaaaaaaaaaaaaal

Daarna gingen we naar het appartement en pakten we onze spullen, om weer te vertrekken richting Nederland. Dag Lissabon!

Als afsluiter heb ik nog wat bonusfoto’s die ik laatst nog heb gevonden.

IMG_1997

Nog een soort van blije foto’s van ons drieën, dit was trouwens bij het kasteel in het centrum van Lissabon, alleen jammer dat we alle drie een andere kant op kijken.

IMG_2006

Het moment waarop mijn zusje mijn benen insmeert en ik gewoon denk: alsjeblieft, ik wil gewoon mijn boek lezen… Vergeleken met al die Portugese strandgangers zijn wij wel echt een stelletje flinke bleekscheten, toen mijn vader bijvoorbeeld ging zwemmen en uit de zee liep achteraf was hij gewoon één witte vlek.

IMG_2020

Het avondeten van mijn zusje tijdens ons stranddagje.

IMG_2021

In dit geval is het niet ”zo stoned als een garnaal”, maar ”hongerig naar en garnaal”, want ze waren best lekker.

IMG_2022

Mijn kip die me zielsgelukkig maakte na een stikhete middag.

Ben jij al in Lissabon geweest?

 

1 reactie

  1. Hahaha mooie plog! De zooi op de muren is echt awesome om te zien! En gosh, die batterij. Handig, handig. En woa, jouw vader wil gewoon met z’n hoofd op jouw blog? Krijg ik niet voor elkaar met die drie ouwelui van mij, hoor! Ziet er awesome uit allemaal. =)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.