Problemen voor Nerds/Geeks/Fanboys/Fangirls

Problemen: we hebben ze allemaal. Het leven kan soms zwaar zijn en zo ook voor nerds, geeks, fanboys en fangirls. Aangezien ik in alle drie de groepen zit, heb ik dus ook enorm veel problemen die me dwars zitten en ik vroeg me af of jullie ook een paar van deze problemen herkennen. Vandaar dit lijstje met problemen voor nerds/geeks/fanboys/fangirls!

1. Je hebt niet genoeg geld voor alle Fandom Merchandise die je wilt hebben.
2. Je zou helemaal naar Amsterdam moeten voor de Waterstones en ABC, vooral als je geen student bent kost dat aardig wat geld.
3. Je favoriete serie heeft een tussenstop na een seizoen of wordt zelfs helemaal beëindigd. Dan kan je of maanden wachten totdat de serie verder gaat, of je moet afscheid nemen van je favoriete serie… snik snik…
4. Je wordt gestoord tijdens het lezen van een heel spannend boek… ”LAAT ME MET RUST IK BEN NU NET IN GEVECHT MET EEN GRIEKSE GOD!” (ik tijdens het lezen van Percy Jackson toen mijn moeder de kamer binnenliep…)
5. Uitkiezen welk boek je hierna gaat lezen of welke serie je gaat kijken… Er zijn er zo veel en ze zijn allemaal zo leuk…
6. Te weinig ruimte in je boekenkast terwijl je nou net onwijs veel boeken hebt gekocht…
7. ”Wat, het boek gelezen? Nee joh ik kijk alleen de film.” De mensen die dit zeggen, alsjeblieft, ga weg. NU.
8. Je favoriete karakter gaat dood. Daar komt de enorme depressie waar je niet uitkomt totdat je weer een ander leuk karakter hebt gevonden.
9. Je brief uit Zweinstein is nog steeds niet op je deurmat!
10. Je zal nooit weten hoe je deamon of patronus er uit zal zien.
11. Mensen die vinden dat geanimeerde programma’s op tv alleen voor kinderen zijn.
12. Een vakantie naar Japan om de Animebuurt in Tokyo te bezoeken is redelijk duur.
13. Een bookhangover na het lezen van een enorm goed boek of boekenserie.
14. Gebroken ruggen bij boeken of een vouw in een pagina.
15. Na 15 uur een serie kijken wordt het nog al laat en moet je eigenlijk gaan slapen, maar het is zo spannend…

Dit zijn een aantal problemen waar ik wel vaak mee te maken heb. Hebben jullie ook zulke problemen? Laat het vooral weten als je de problemen leuk vond, dan maak ik een tweede deel met nog meer problemen!

Welk probleem uit deze 15 problemen vind jij nou het ergst?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. “… vooral als je geen student bent, kost dat aardig wat geld”. Kan je nagaan wat het kost als je dat wél bent. ;’D

 2. Haha heel erg leuk stukje, en heel herkenbaar. Eigenlijk vind ik ze allemaal vreselijk :’).

 3. 12. Een vakantie naar Japan om de Animebuurt in Tokyo te bezoeken is redelijk duur.
  Ok, het klinkt vast vreemd, maar ga serieus NIET alleen naar Japan voor Akihabara, want dat is saai. Reden: in de winkels (bijvoorbeeld de Animate) hebben ze eigenlijk vooral dingen van de nieuwste series, superveel hetzelfde, en sowieso een beetje overpriced… Je kan dan wel weer in andere winkels voor 100 yen per spel superoude SNES- en NES-spellen kopen, maar heb je wel een console waar die op werken? We hebben Japanse en Europese 3DS-spellen in de Japanse en Europese 3DS-en uitgeprobeerd, maar die starten gewoon niet op. Geen idee hoe het bij de oude consoles zit, maargoed… Wel heel zonde dus.
  In mijn Tokyo-winkel-verslag staat maar 1 foto van Akihabara, de eerste foto. Hoge gebouwen, verder was het eigenlijk maar 1 straat met anime-winkels (en viel sowieso heel erg tegen). De rest van de foto’s zijn van een boekwinkelstraatje, waar ze wel manga hadden (Japans natuurlijk), maar niet de boekjes die ik zocht, dus uiteindelijk heb ik helemaal niets gekocht in Tokyo 😛
  Als je Japanse manga wil, kun je trouwens het beste sowieso naar tweedehands winkels gaan, want dan kosten ze gemiddeld 100-200 yen per boekje. Dan is 10 euro echt SUPERDUUR voor een boekje dat je binnen een uur uit hebt 😛 Maar nieuwe manga kosten ook maar gemiddeld 500-600 yen afhankelijk van formaat/uitgever/etc.
  Ik ben trouwens wel een keer in het Pokemoncenter in Osaka geweest, maar daarom ging ik ook niet meer naar het Pokemoncenter in Tokyo: ze hebben namelijk vooral dingen van de nieuwste Pokemonseries, en die vind ik niet interessant (nooit gespeeld, ben nog steeds bezig met HeartGold… 😛 ). Wel hebben ze in het Pokemoncenter poppetjes van ALLE Pokemon, dus ik had in Osaka toen wel een stel poppetjes gekocht (die waren ook niet zo duur).

  1. Wauw, je bent er echt geweest! Wel jammer dat het wat tegenviel, maar het Pokemoncenter lijkt me wel erg gaaf 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.