Room Tour: Mijn Fandomkamer

Als je af en toe mijn filmpjes ziet, kan je meestal al een deel zien van mijn kamer (de muur die vol zit met posters). Zelf ben ik heel trots op mijn kamer. Het zit vol met Fandoms en het is heerlijk om wakker te worden en dan allemaal coole posters, merchandise en boeken te zien. Laatst heb ik mijn kamer wat opgeruimd (voor zover ik dat kon…) en heb ik wat posters een plekje gegeven. Nu is mijn kamer nog leuker geworden en dan moet ik ook even met mijn kamer pronken door deze post.

Dit is dus mijn slaapkamer. Misschien wat druk, maar het is echt de kamer waar ik me helemaal thuis voel. Kom je ooit eens langs in mijn kamer (alleen voor eregasten natuurlijk), geef me dan vooral een schouderklopje voor mijn mooie kamer, want het heeft even geduurd voordat het zo vol Fandoms zat. Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Stel me gerust een vraag!

 

Heb jij ook zo’n overdreven Fandomkamer?

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Deze kamer is echt helemaal jou zeg!

  2. OMG, ZO JALOERS – Er zitten echt posters tussen die ik moet hebben 😮
    Super kamer, je kan echt niet zien dat je een fanboy bent hoor… neeeeh 😉 !

  3. Dat valt nog goed mee. Al helpt het natuurlijk wel wanneer je amper posters hebt én je verzameling fandom-spulletjes door een heel huis kan verspreiden. 😉

  4. suuuuper vet 😀 die hobbit poster <3

  5. Man man man, soms vraag ik me echt af hoe het eruit zal zien als jij straks inderdaad op kamers bent. xD Of je dan ook van alles in de muur ramt en zo. En welke boeken je allemaal meeneemt. Want jeez. xD En huy, die poster van AT is nieuw, of niet?!

    1. Haha nou denk dat ik de meeste posters hier laat en het in mijn kamer nog vrij eenvoudig houd. En elke week dan verse stapel nieuwe ongelezen boeken meenemen 😀 En die poster kocht ik in maart al, dus die zou je moeten hebben gezien haha

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.