Series van vroeger waar ik gek op was #10

Vroeger leken de kinderseries echt zo geweldig, dat ik gewoon teleurgesteld ben als ik tegenwoordig even naar kindertelevisie kijk. Vroeger waren de series zo veel leuker! Vandaag de tiende blogpost over series waar ik vroeger gek op was.

 

Bobobo-bo Bo-bobo

Bobo-bo kwam op televisie toen ik in de brugklas kwam en ik was echt laaiend enthousiast over deze anime. Het was zo gestoord, zo random, zo bizar! Het schijnt ook een soort parody te zijn op vele andere anime. In het jaar 3001.5 is er een kwaadaardige organisatie die haar steelt van mensen. Ja, mensen worden dus opeens kaal. Bo-bobo gaat hier tegenin met zijn afrokapsel en zijn sterke neusharen. Ik kreeg echt zo veel lachstuipen tijdens het zien van deze serie en kon me echt kapot lachen om Ruftie, een jongen die superscheten kon laten en die op mensen kon afvuren. Man man man, wat een serie zeg.

Big Time Rush

Big Time Rush is een boyband die langzaam beroemd wilde worden in Hollywood. Heel geweldig vond ik deze serie niet, maar volgens mij heb ik echt bijna alle afleveringen gezien? Blijkbaar was deze serie vermakelijker dan ik had gedacht (of mijn zusje had de afstandsbediening te pakken en wilde niet een andere televisiezender bekijken).

Jackie Chan Adventures

Jackie Chan is natuurlijk een bekende acteur, maar hij heeft zelfs een tekenserie waarin hij de hoofdrol speel! Deze serie vond ik echt leuk en spannend om te zien. Hij is een archeoloog en vechtexpert en doet allemaal coole missies met onder andere zijn nichtje Jade. Ik vond de hele achtergrondinformatie zoals Chinese tekens en demonen heel interessant. Er waren ook veel seizoenen op de televisie te vinden, dus als je aan deze serie wilt beginnen kan je lang doorgaan!

Chalkzone

Deze serie gaat over Rudy die met behulp van een magisch krijtje in Chalkzone kan stappen, een andere dimensie waarin alles eruit ziet als krijtkunstwerken. Ik vond de tekenstijl van Chalkzone ontzettend leuk, zeker als je van de één naar de andere dimensie gaat. Heel bijzonder was deze serie niet, maar al dat geteken maakte het voor mij heel leuk!

Wayside

Wayside is een school met onwijs veel verdiepingen, namelijk 30! Todd komt in een klas op de hoogste verdiepingen en heeft allemaal verschillende leerlingen. Deze serie was altijd heel vrolijk, had felle kleuren en enorme herkenbare personages. Lekker simpel vermaak, ideaal voor kinderen!

 

Dit zijn weer een paar series die ik vroeger maar al te graag keek. Heb jij deze series ook gezien en wat vond je er van? Laat het me weten in de reacties!

1 reactie

  1. Je hoort mij nu echt heel hard ‘OH JAAA’ zeggen. Ik was er veel vergeten zeg, Wayside vond – vind – ik zo geweldig! Alleen kan ik me herinneren dat ze de naam van die Myron/ Bryan hadden veranderd en dat vond ik zoooo raar ._.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.