Series van vroeger waar ik gek op was #2

Vorige week begon ik met het laten zien van wat series die ik vroeger maar al te vaak keek. Deze week gaan we er gewoon vrolijk mee verder, want er zijn genoeg series die ik vroeger keek (de lijst die ik heb gemaakt is echt genoeg materiaal voor een hoop blogjes)…

 

Laten we beginnen met een van de meest schattige series die ik vroeger keek, namelijk Hamtaro! Dit ging over een oranje hamster die allemaal andere hamstervriendjes had en daar allemaal avonturen mee beleefde. Ik weet nog goed dat het witte hamstertje met de blauwe strikjes Bijou heette en dat ze een eigen hamsterhuis hadden (want die had ik vroeger als speelgoed). Mijn zusje en ik speelden heel vaak met ontzettend veel Hamtaro-poppetjes en ik had zelfs een Hamtaro spelletje op de Gameboy (die ik echt uitspeelde toen ik 16 was ofzo omdat ik op een gegeven moment niet wist hoe ik het uit moest spelen hahaha). Ook speelden we vaak op het schoolplein Hamtaro na en ja, deze meneer speelde de oranje hamster.

Medabots was een van de eerste anime (naast Digimon en Pokémon) dat ik vaak keek. Ik had meerdere poppetjes van Medabots en had ook een Gameboyspelletje ervan (waar ik echt niet ver mee kwam haha). In de eerste Fox Kids-magazines zat ook een strip van Medabots en toen was ik VERKOCHT (vrij snel erna kreeg ik ook een abonnement op dit tijdschrift).

Shuriken School kwam iets later op televisie (toen Jetix bestond) en ik weet nog dat ik deze serie ook erg leuk vond! Ik had helemaal zin om een ninja te worden en ik vond de tekenstijl ook heel fijn om te zien. Heerlijk om te zien dat zelfs een varkentje een ninja kan zijn.

Een van mijn favoriete series op Nickelodeon was toch wel Fairly Odd Parents. Laatst ging ik met wat huisgenootjes opzoeken welke personages erin voorkwamen en de serie kwam weer helemaal terug. Ik weet nog goed dat ik echt op de bank MOEST zitten toen ik de speciale afleveringen keek waarin Cosmo en Wanda een baby kregen, dat was echt een episch moment in mijn jeugd. Ook zag ik niet zo heel lang geleden een deel van de real life film waarin Timmy ouder wordt, die echt belachelijk lelijk was haha! Ik heb echt veel te veel afleveringen gezien van deze serie, wat heb ik toch genoten… (Voor de fans onder ons: denk aan het liedje ”Mijn witte lach en ik” en ”Enge Vicky”)

De laatste serie die ik deze week behandel is My Life As A Teenage Robot. De intro was al een lekkere meezinger en ik kon echt lachen om deze serie. Vooral de twee vrienden van XJ-9 waren echt hilarisch en ik vond al die verschillende robots en schurken geniaal om te zien!

Dit waren de series voor deze week! Ik krijg echt zin om allemaal oude series weer te gaan kijken, jij ook?

Had jij vroeger bepaalde merchandise van een van deze series?

2 reacties

  1. Oh oh oh. Hamtaro! Als we samen werken zijn we sterker! Ik vond die serie ook geweldig. Ik heb een jaar geleden ongeveer het spelletje voor de gameboy zelfs weer terug gekocht. Ik wilde hem zo graag weer spelen (Ik ben nu 21 :p).
    Shuriken School vond ik ook echt super cool. Misschien moet ik dat een keer terug gaan kijken…

    1. Haha dat is pas toewijding! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.