Series van vroeger waar ik gek op was #3

Series van vroeger, ze blijven toch wel heel leuk om te zien. Laatst zag ik mijn nichtje kinderseries kijken en elke serie vond ik zo belachelijk slecht, vroeger hadden ze echt veel leukere series! Elke woensdag neem ik je terug naar je jeugd door het noemen van wat geweldige series. Ik behandel er weer vijf, ik ben benieuwd of jij nog goede herinneringen hebt aan deze series!

 

Oké, wie stond vroeger niet elke dag om kwart voor zeven voor de televisie om Zoop te zien? Ik was dus een echte Zoop-fanboy. Ik heb volgens mij maar twee afleveringen niet gezien en daar baalde ik toen zo enorm van! Deze kindersoap over een groep pubers die leerden om in de dierentuin te werken waren zo’n leuk gezelschap en ik heb zelfs elke keer de films gezien met mijn familie in de bioscoop. Ik was vooral fan van Taffie, Elise (waarom weet ik eigenlijk niet, ze zat alleen maar in die boomhut van haar en werd verliefd op een aap?) en Mike. Ik weet nog dat in het laatste seizoen er een jongen bij kwam die een staart had, net als zijn opa. Oké dan, kan gewoon. Hij wist wel Bionda te fixen, de charmeur.

Avatar The Last Airbender. Ja, deze moet er bij. Avatar was echt mijn leven vroeger. Ik droomde er echt van om water te kunnen sturen, speelde alle spelletjes van Avatar op de Nickelodeonsite, speelde Avatar Arena, las fanfictions, heb nu zelfs de comics en zo veel meer. Ik keek elke nieuwe aflevering met volle enthousiasme. Eerst dacht ik dat deze serie echt achterlijk was, maar toen ik de eerste aflevering zag, was ik echt verkocht. Dit was echt de beste serie die Nickelodeon ooit heeft uitgezonden.

Oké, terug naar de wat hele oude series. Wat dacht je van What’s With Andy? Andy is een grote chaosmaker als hij allemaal grappen en grollen uithaalt bij hem in het dorp. Ik vond het altijd zo gaaf hoe hij de hele buurt op stelten kon zetten met zijn acties, ik heb zelfs hele gesprekken gehad met vrienden hoe wij ooit zo’n actie zouden kunnen opzetten (wat natuurlijk nooit is gelukt).

Een klassiekertje die waarschijnlijk nooit echt zal verdwijnen: Spongebob Squarepants. Deze gele spons maakte mijn dagen altijd heel vrolijk. Dit was de enige kinderserie die mijn vader ook altijd meekeek, zelfs hij kon echt schateren van het lachen! De film vonden we allemaal iets minder leuk en ik hoorde dat de wat nieuwere seizoenen een andere director hebben waardoor de serie is veranderd (en niet op de goede manier), maar ik kan waarschijnlijk met gemak nog een hele Spongebob-marathon doen.

Nog eentje om het af te leren: Code Lyoko. Ik weet nog weinig van deze serie, maar ik weet nog dat kinderen in een soort gamewereld kwamen (die een andere tekenstijl hadden). Ik zag zelfs dat er boeken waren van deze serie! Misschien moet ik ooit eens kijken waar deze serie nou precies over ging, want ik kan me alleen nog herinneren dat ik het erg leuk vond om te zien. En wow, die intro, klinkt best wel lekker.

 

Dat waren de series voor deze week! Pfoeh, kan ik niet in een tijdmachine stappen en mijn jeugd weer herbeleven?

Welke series keek jij vroeger?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. OMG ZOOP! Ik was écht de zoop fangirl vroeger, vond het zo’n geweldige serie! Op de laatste na, keek ik alle series die je hierin noemt fanatiek. En uiteraard keek ik ook Fairly Odd Parents en Jimmy Neutron

  2. Jaaa Zoop! Ik ben een keer naar die dierentuin geweest en ik sta ook op de foto met sommige acteurs, hahaha. Dat was toen zo leuk. Spongebob is ook altijd goed 😀

    1. Haha, ik ging ook naar Ouwehands dierentuin en toen hadden ze zo’n bord met alle acteurs erop, dus daar ging ik mee op de foto. Mijn zusje dacht toen dat ik echt met de acteurs op de foto was geweest toen ik die foto liet zien, haha 😛

  3. Jaaa What’s With Andy! Ik heb nog altijd eens in de zoveel tijd ‘de pinguin pas’ in mijn hoofd XD

    1. DE PINGUIN PAS IK WEET HET WEER WOOOOOOOOOW

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.