Series waar ik op achter loop maar die ik heel graag wil zien

Als Fanboy zijnde zit er toch een gigantische druk op het zien van vele series. Als ik eenmaal van veel mensen hoor dat ik een serie echt MOET hebben gekeken omdat de fandom zo groot is, kan ik ook niet anders dan die serie kijken. Het probleem is alleen dat ik niet genoeg tijd heb om daadwerkelijk alles te zien. Toch zijn er een paar series waar ik aan ben begonnen en waar ik ook best ver in ben, maar waar ik nog niet helemaal bij ben. Tijd om even een lijstje op te stellen van deze series zodat jij mij kan overtuigen om een serie zo snel mogelijk verder te kijken!

 

Adventure Time

Adventure Time is echt een van de meest bizarre, onvoorspelbare, vrolijke en gekke serie die ik ooit heb gezien. Elke aflevering is weer een compleet avontuur met een onverwacht begin, middenstuk en einde. Ik heb al behoorlijk veel afleveringen gezien van deze serie, ik zit namelijk al bij seizoen 7. De show is nu gaande met seizoen 8 en als ik eventjes een paar uurtjes vrij maak, zou ik helemaal bij moeten zijn met de serie aangezien de afleveringen best kort zijn. Maar ja, dat moet ik dan wel doen… Ik hoorde ook dat de makers al een einde in gedachte hebben voor de serie, ik ben zo benieuwd hoe ze deze serie willen afsluiten!

Doctor Who

Doctor Who is een van de series die mij echt is opgedrongen door andere fanboys en fangirls. Ik ben nu bij seizoen 3 (dus bij de tiende doctor) en ik vind de serie echt geweldig, maar ik heb de laatste maanden nauwelijks de tijd genomen om deze serie te kijken. Dat moet ik echt nog eens gaan doen, want ik vind alle avonturen die de doctor met zijn companion beleeft zo leuk om te zien!

Supernatural

Ken je de term Superwholock? Deze term is Supernatural, Doctor Who en Sherlock bij elkaar. Deze drie series zijn blijkbaar het einde, maar alleen Supernatural weet mij alleen nog niet enorm te boeien. Ik ben pas halverwege seizoen 1 en ik hoor van veel mensen dat het vanaf seizoen 2 heel goed wordt, maar ik ben daar nog niet zeker van. Maar ja, als fanboy zou ik deze serie wel een kans moeten geven…

The Big Bang Theory

Deze comedy is echt een van de leukste komedieserie die ik graag kijk. Ik heb alleen seizoen 1 volledig gezien (die heb ik op dvd) en van andere seizoenen heb ik wel veel afleveringen gezien, maar het echte verloop van het verhaal volg ik niet helemaal. Dit wil ik wel graag doen, dus ooit moet ik even vanaf het begin alle afleveringen gaan kijken!

The 100

Nu The 100 op Netflix is, wil ik maar al te graag verder met deze serie. Ik kijk deze samen met mijn nerdmaatje, alleen zien we elkaar niet heel vaak. Tijd om daar verandering in te brengen! We moeten nog maar drie afleveringen van seizoen 3, dus we lopen niet heel erg achter. Dit weekend ga ik in ieder geval verder met de serie, dus hopelijk maken we een flinke inhaalslag!

Vikings

Deze serie kijk ik ook samen met mijn nerdmaatje en ik vind de serie heerlijk om te zien. Het is ruig, spannend, interessant en heeft een tikkeltje magie erin (hoewel het nou niet echt duidelijk is of de Noorse mythologie werkelijkheid is). Met deze serie zijn we bijna klaar met seizoen 3, dus als we eenmaal bij zijn met The 100 gaan we door met deze serie!

The Walking Dead

Wees niet bang! Ik ben al erg ver in deze serie, alleen heb ik de laatste afleveringen nog niet gezien. Deze serie kijk ik met mijn ouders en zusje (lekker lugubere serie voor een ”ontspannend” avondje op de bank), alleen gebeurt het niet vaak dat we allemaal een avondje vrij hebben om de serie te zien. Hopelijk gaat dat wel snel gebeuren, want ik kan niet wachten om verder te kijken!

Sherlock

Toen 2017 begon en iedereen het vierde seizoen van Sherlock keek, keek ik juist NIET. Wat? Ja, ik weet het eigenlijk ook niet. Ik wacht nu totdat het vierde seizoen op Netflix verschijnt zodat ik eindelijk het laatste seizoen kan zien, maar ik heb geen idee hoe lang dat nog gaat duren…

Dus, nu de vraag aan jou: welke serie moet ik zo snel mogelijk gaan kijken? Voor welke serie moet ik mij het meest schamen dat ik nog niet bij ben? Ik ben heel benieuwd! Wie weet ga ik dan wat eerder de serie op zetten…

1 reactie

  1. Van The 100 heb ik alleen nog maar het eerste seizoen gezien. Ik wil echt super graag verder kijken, maar het is alweer zo lang geleden.. ik denk dat ik maar weer van voor af aan begin!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.