Series waar ik vroeger gek op was #12

Het heeft even geduurd, maar deze serie-rubriek is weer terug! Dit is al het twaalfde blogje die ik besteed aan oude kinderseries die ik vroeger keek. We komen al bijna bij het einde, maar gelukkig heb ik nog een paar series die ik nog met je kan delen. Zet die nostalgie-knop maar aan, we gaan weer even terug in de tijd!

 

Beyblade

Beyblade is een serie die me niet enorm is bijgebleven, maar ik kan me nog goed herinneren dat ik ook zo’n tol had en dat ik daar vaak mee speelde. In de serie zitten er ook bepaalde geesten in de tolletjes die de tol extra kracht geven. Er was een heel kampioenschap rondom tolgevechten, dat is wel een redelijke samenvatting van de serie, haha!

Ninja Turtles

Ninja Turtles vond ik vroeger een heerlijke serie. Schildpadden die genetisch gemuteerd waren en als echte ninja’s de misdaad bestrijden? Count me in! Ik weet nog zo goed dat er aan het einde van seizoen 1 (dat denk ik ten minste) de oude rat, de leraar van de turtles, dood ging of bijna dood ging. Ik kan het exacte einde niet meer voor de geest halen, maar ik was echt volledig in shock. En dat de Turtles namen hebben van schilders vond ik uiteindelijk ook best leuk. En wow, vele afleveringen staan zelfs op YouTube!

Barnyard

Ik had de film Barnyard gezien in de bioscoop, maar vond ik niet geweldig. Toen er een serie van werd gemaakt werd ik wel een grotere fan, want de serie was best grappig! Eens in het jaar zing ik nog wel het ”jarig jobje”-liedje die twee personages zongen in een van de afleveringen. Het boerderijleven was leuker dan verwacht!

Johnny Test

Johnny Test was een serie die ik keek voor de adrenaline. Johnny heeft namelijk twee intelligente zussen die veel uitvindingen op Johnny uitproberen. Hierdoor komt Johnny altijd in gekke situaties terecht en blijken de experimenten toch niet zo goed te zijn als gedacht. Johnny was echt een drukke jongen, dus volgens mij stuiterde ik vaak na een aflevering door de kamer door de drukheid, haha!

Dat waren weer een paar series die ik vroeger keek. Man, wat keek ik er vroeger toch veel zeg! Volgende week zie je de laatste series die ik vroeger als kind verslond.

Welke series keek jij vroeger ook?

1 reactie

  1. Omg, Barnyard en Johnny Test!!!! Yes!!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.