Series waar ik vroeger gek op was #13

De laatste keer dat ik terug kijk naar de series die ik vroeger keek, dat ging snel! Dit is al de dertiende keer dat ik oude series van bijvoorbeeld Jetix, Fox Kids, Nickelodeon en andere zenders erbij pak om wat nostalgische gevoelens op te halen. Voor deze laatste keer heb ik drie series nog gevonden.

 

A Kind of Magic

Deze serie ging over een oger en een fee die kinderen hebben gekregen. Zo’n relatie is alleen verboden is sprookjesland, dus zijn ze naar de echte wereld gegaan om daar te leven. De echte wereld werkt alleen heel anders dan de sprookjeswereld, dus de familie weet zich soms in de nesten te werken. Ik vond de tekenstijl heel kleurrijk en leuk om te zien en vele verschillende fantasy-figuren werden belicht, waardoor het ook een hele vrolijke serie is. Er is alleen maar 1 seizoen van uitgekomen, hoewel ik het idee had dat ik vroeger veeeeeel meer afleveringen had gezien, haha!

Total Drama Island

Total Drama Island kan je vergelijken met Expeditie Robinson. Hierin streden 22 tieners tegen elkaar en werd er telkens eentje weggestemd. Ik had veel afleveringen gezien en ik vond de personages (die soms wel flinke typetjes waren) lekker divers. Ik heb alleen nooit echt de rode draad in het verhaal goed bekeken, dus ik weet ook niet wie uiteindelijk won in deze realityshow. Misschien toch maar eens de serie opnieuw gaan kijken?

De vervangers

Deze serie gaat over de weeskinderen Todd en Riley die een apparaatje heeft die mensen kan vervangen. Je leraar zat? Je kan hem vervangen! Hoewel ik me nog weinig kan herinneren aan deze serie, weet ik wel dat ik zeker heb genoten van de afleveringen die ik heb gezien. De animatiestijl vond ik leuk om te zien, dus misschien moet ik eens weer een afleveringetje zien om wat herinneringen op te halen.

Zo, dat waren de serie die ik vroeger keek! Welke mijn favoriet waren? Nou, dan kom je al snel uit bij Pokémon, Avatar The Last Airbender, Spongebob Squarepants en Fairly Odd Parents. Welke kinderseries waren vroeger jouw favoriet? Laat het me zeker weten in de reacties!

2 reacties

    • Ellis - www.cinderellis.nl op juni 14, 2017 om 8:20 am
    • Reageer

    Ik ken ze oprecht allemaal niet xD

  1. ik ken deze echt niet haha! heel vroeger keek ik Courage the cowardly dog, ed ed & eddy, powerpuff girls… zulke dingen =D

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.