Terugblik: De leuke dingen in juli-augustus-september

In 2015 deed ik enorm veel leuke dingen. Evenementen, vakanties, concerten en meer, mijn agenda zat flink vol met leuke dagen uit! Deze dagen kijk ik terug naar alle geweldige dagen uit 2015, nu komen de maanden juli, augustus en september aan de beurt!

 

Tweede concert van Sheppard

Aan het begin van de maand juli zag ik de band Sheppard voor de tweede keer live. Ze herkenden mij nog en achteraf kon ik nog even met ze op de foto. Het was een heel tof optreden en ik hoop dat ze snel weer een tour gaan doen in Europa want ik wil ze snel weer zien!P1050598

Werfpop Leiden

Ik ging samen met Ilse en Tessa naar Werfpop in Leiden, waar we flink hebben gedanst tijdens The Deaf, The Skints en Typhoon!

Young Adult Literature Con in Londen

Ik ging in de zomer samen met wat geweldige boekbloggers en de Magic-fanaat Jelle naar Londen voor een conventie in het teken van young adult boeken! Eén van de beste dagen van mijn leven, het was zo cool om de conventie te bezoeken, auteurs te spreken en op de foto te gaan met cosplayers!

Avontuurtjes in Londen

Naast het bezoeken van YALC, gingen we als groepje ook nog Londen onveilig maken. We gingen onder andere naar leuke winkels, Camden Town en ik ging samen met Jelle naar onder andere een museum vol skeletten en meer.

De Harry Potter Studios – Deel 1Deel 2Deel 3Deel 4Deel 5

Tijdens onze laatste dag in Londen gingen we naar de Harry Potter Studios! Een fantastische plek waar ik mijn ogen heb uitgekeken.

2015-07-17 17.33.25

Andere vakanties in de zomer

Naast Londen ben ik ook nog een weekendje naar Apeldoorn geweest voor de Deventer Boekenmarkt, bezocht ik Ilse in Nijmegen en ging ik met mijn familie nog een paar dagen naar Duitsland. Daarnaast deed ik mee aan het kennismakingsweekje met mijn studentenvereniging, waar ik veel mensen heb leren kennen en veel vrienden heb ontmoet.

Signeersessie Thomas Acda in Donner

Thomas Acda kwam in de Donner in Rotterdam zijn boek signeren en ik was erbij aangezien ik een fan ben van Thomas. Wat een geinige gozer zeg!

Boekpresentatie Een heel bijzonder meisje van Anna van Praag

Ik ging een avondje naar Amsterdam voor de boekpresentatie van Een heel bijzonder meisje, een erg leuke presentatie waarin ik het boek nog leuker vond dan ervoor! Anna is een hele unieke schrijfster en ik heb genoten van de verhalen die ze vertelde.

Hungry Readers Leesclub in boekhandel Stevens in Hoofddorp

Boekhandel Stevens organiseert hele leuke evenementen en in september hadden ze een leesclub over Lobsters! Ik heb echt enorm gelachen tijdens deze avond, het was heel gezellig en daarnaast kon ik flink de nerd uithangen aangezien we het ook gewoon hadden over Pokémon, cosplay en meer.

Opnames boektrailer Schuld van Mel Wallis de Vries

In september speelde ik ook mee in de boektrailer van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Een heel dagje hebben we de trailer lopen maken, erg leuk om eens mee te maken!

 

De zomer was dus een zomer om niet te vergeten! Morgen bespreek ik de laatste drie maanden van 2015.

Wat was het leukste dat jij deze zomer hebt gedaan?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.