Terugblik: De leuke dingen in oktober-november-december

De laatste terugblik voor dit jaar alweer. Ik heb de vorige dagen de eerste 9 maanden al kunnen bespreken, nu zijn we toe aan het laatst kwartaal van 2015 waarin ik vertel welke leuke dingen ik toen allemaal heb gedaan.

P1060247

Voorvertoning The Walking Dead

Namens Serieblog kon ik als één van de eersten de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Walking Dead zien! Een hele leuke ervaring, zeker omdat FOX er een hele leuke middag van had gemaakt.

Interview met Paul Bühre

Op de dag voor mijn eerste tentamen had ik een drukke dag, want ik kon Paul Bühre interviewen! Een coole gast, we hebben veel kunnen kletsen over fandoms!

FullSizeRender

Concert van Fall Out Boy

Na het interview ging ik door naar de Heineken Music Hall, want ik ging samen met mijn zusje naar het concert van Fall Out Boy!

Skypegesprek met Patrick Ness bij de American Book Center

Bij de ABC in Amsterdam kon je je opgeven voor een Skypegesprek met Patrick Ness, één van mijn favoriete schrijvers die ik hopelijk deze zomer ga ontmoeten in Londen!

Magic and Mayhem Party met Leigh Bardugo

Tijdens mijn verjaardag ging ik naar Rotterdam, want daar was een groot feest in de Donner ter ere van List & Leugens, het nieuwe boek van Leigh Bardugo. Bardugo was er te gast en je kon nog vele andere dingen doen tijdens deze avond! Dat was nog eens een leuke verjaardag!

Interview met Julie Kagawa & Leigh Bardugo

De dag erna kon ik naar Amsterdam, want daar kon ik eerst Julie Kagawa interview en daarna nog Leigh Bardugo samen met wat andere bloggers.

Boekenbeurs Antwerpen

Ik bracht namens het Best of YA promoteam samen met andere leden een bezoekje aan de boekenbeurs in Antwerpen, waarbij we een panelgesprek hadden en nog een Skypeinterview met Gayle Forman! Een dag vol met boeken, waarbij ik de Mockinjay nog op mijn gezicht liet zetten.

Concert alt-J

Samen met Ilse ging ik naar het concert van alt-J in de Ziggo Dome, een concert om niet te vergeten!

Bookruilavond boekhandel Wagner in Sassenheim

Boekhandel Wagner organiseerde een YA-avondje waarbij we Helen Vreeswijk konden spreken en daarna onze boeken konden ruilen met andere boekliefhebbers. Een hele gezellige avond, ik kijk nu al uit naar de volgende!

Schrijversmarkt in Leiderdorp

Tijdens de schrijversmarkt in Leiden heb ik een paar leuke auteurs kunnen spreken, zoals Roderick Leeuwenhart, Annemiek Steur en Tamara Geraerds. P1060487

Best of YA-Event met Veronica Roth

Ik kon naast het interviewen van Veronica Roth haar ook nog zien tijdens het Best of YA-Event in Tilburg! Een geweldige middag, een geslaagd event! Ik hoop dat het volgende Best of YA-Event net zo leuk gaat worden als in 2015!

Dagje Londen met mijn zusje

De komende dagen kan je wat blogposts verwachten van mijn dagje in Londen samen met mijn zusje, waarin we veel hebben gewinkeld en lekker veel hebben gezien van mijn favoriete wereldstad!

 

Naast al deze dagen ben ik ook nog jarig geweest, had ik de hoofdprijs gewonnen voor het Watchersprogramma van The Leftovers, haalde ik mijn rijbewijs en werd ik officieel lid van mijn studentenvereniging. Deze drie maanden waren een mooie afsluiter van 2015!

Hoe waren de laatste drie maanden voor jou?

1 reactie

  1. Hahaha, die eerste foto! De walkers lijken best wel echt. Alleen een beetje jammer dat je dat mes aan ‘t scherpe gedeelte vasthoudt. ;’D

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.