U vraagt, NerdyGeekyFanboy antwoordt!

De laatste tijd zijn er een paar bloggers geweest die een Q&A hadden gehouden, waarin lezers vragen konden stellen aan de desbetreffende blogger en uiteindelijk antwoord kregen op hun vragen. Hierdoor leer je een bepaalde blogger hopelijk veel beter kennen. Wat voor tandpasta gebruikt de blogger? Wat is zijn/haar ochtendritueel? Favoriete boekpersonage? Vakantieplannen voor het aankomende jaar? Alles kan gevraagd worden en dat kan nu ook aan mij! De komende dagen heb je de gelegenheid om aan mij vragen te stellen die ik dan ga beantwoorden. Meerdere vragen kunnen gesteld worden, dus je kan flink aan de slag als je benieuwd bent naar NerdyGeekyFanboy.

 

Hoe stuur je een vraag op?

– Laat een reactie hieronder achter met jouw vraag/vragen.

– Op mijn Facebook-pagina deel ik deze post, daaronder kan je ook reageren.

– Op Twitter kan je je vraag stellen. Je kan me hierbij taggen (@NerdGeekFanboy) of met #AskNGF (Ask NerdyGeekyFanboy, goeie afkorting hè!)

– Ook kan je vragen stellen naar mijn e-mailadres: nerdygeekyfanboy@gmail.com

Met deze manieren kan je een vraag opsturen. Volgende week (donderdag 23 april) zal ik alle vragen bekijken en de dag erna komen alle antwoorden online. Je hebt dus tot en met woensdag de tijd om vragen op te sturen.

 

Ik ben benieuwd wat voor vragen jullie kunnen bedenken, hoe gekker hoe beter!

Wat is jouw vraag/vragen voor NerdyGeekyFanboy?

2 reacties

 1. Leuk 😀 Ik heb wel een aantal random vragen xD

  – Wat is je favoriete Pokémon? (Tja, die vraag moet er toch echt in zitten)
  – Als je een Pokémontrainer zou zijn, zou je dan alleen maar Pokémon van hetzelfde type in je team hebben, of ga je voor verschillende?
  – Als je op dit moment in de boekhandel zou staan en ze hadden alle boeken van de wereld, welk boek zou er dan gelijk mee naar huis gaan?
  – Wat is je favoriete broodbeleg?
  – Heb je een favoriete mok waar je uit drinkt? Zo ja, laat zien 😀
  – Favoriete Nerdy T-shirt? (Laat ook zien :D)

 2. Heb je wel eens last van een boekendip? Of een boekenpauze? Want soms heb ik van die periodes waarin ik weken niets lees, maar ja, als boekenblogger is dat denk ik toch wel anders. Dus hoe ga je daar eigenlijk mee om? 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.