Voorvertoning The Walking Dead bij Fox!

Gisteren kwam de allereerste aflevering van het zesde seizoen van The Walking Dead op televisie. In de avond zat ik aan de tv gekluisterd, maar ik had de aflevering al gezien! Ik kon namelijk in de middag met een aantal andere The Walking Dead-fans de eerste aflevering van tevoren zien. Namens Serieblog kon ik de eerste aflevering bijwonen en genieten van deze spannende aflevering.

 

Bij aankomst zaten een aantal Walkers op mij te wachten, daar moest ik uiteraard mee op de foto! Ik kon meteen wat wapens uitkieze waarmee ik de Walkers bestreed. Zelf pakte ik een groot mes (daarmee kan je meteen goed de hersenen raken!). Daarna kon ik door naar de zaal, een drankje drinken en genieten van de aflevering!

 

Over de aflevering en de rest van het evenement heb ik een blogpost geschreven voor Serieblog, die je hier kan lezen. Ik vertel daarin wat over de aanloop naar de aflevering (ik kon namelijk een sneakpeek zien van een enge nieuwe serie) en hoe de aflevering was. Neem dus vooral een kijkje op Serieblog (en als je daar dan toch bent, vergeet Serieblog dan vooral niet te volgen op social media voor je dagelijkse serie-informatie 😉 ).

 

Laat mij vooral via Serieblog of hier weten wat jij vond van de allereerste aflevering! Ben je ook zo enthousiast over de horde Walkers die Rick en zijn maten moet uitschakelen? Ik wil in ieder geval Fox en Serieblog bedanken dat ik naar de voorvertoning kon komen!

 

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wat super gaaf dat je hier heen mocht! Ik vond de aflevering wat langdradig, maar dit is ook wel weer goed omdat je zo goed te weten komt wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd. Toen ik al die walkers zag was ik echt zo van; woooooooooooooow, dat zijn er wel mega veel xD Maar ik ben zeer benieuwd hoe het verder gaat! Ik had al wel verwacht dat ze de walkers niet voor altijd konden blijven lokken.

    1. Er waren ook 650 figuranten voor alle Walkers in deze aflevering, een record! 😀

  2. Echt super gaaf! Ik vond de aflevering heel goed, moest even wennen aan het zwart wit en kleur. Maar toen ik eenmaal begreep hoe dat in elkaar zat heb ik echt ontzettend van de aflevering genoten. Ik ben heel benieuwd naar de rest van het seizoen!

    1. Het zwart-wit vond ik in het begin ook even verwarrend, maar begreep al snel hoe het zat 🙂

  3. Wat super tof dat je hierbij aanwezig mocht zijn! Ik heb ontzettend genoten van deze aflevering, maar had wel wat meer dialoog tussen Rick en Morgan verwacht. Ik kijk in ieder geval erg uit naar volgende week, want ik zou niet weten hoe ze de 650 grote walkergroep weer de andere kant op kunnen krijgen.

    1. En sterker nog, wie zit er achter die hoorn? Wie heeft het geluid gemaakt? Oeeehhh dit gaat zo spannend worden! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.