Mijn games – deel 2 Gamecube

Ja hoor, ik ben een echte oldschoolpersoon die nog steeds nostalgische spellen speelt op de Gamecube. Sommige spellen blijven nog steeds leuk, hoe oud ze dan ook zijn. Rond mijn tiende had ik een Gamecube gekregen en de oude televisie van mijn ouders zodat ik op mijn kamer op de Gamecube kon spelen: de droom van ieder tienjarig jochie. Ik had eerst niet heel veel spellen, maar de laatste paar jaar heb ik mijn collectie Gamecube-spellen best wel uitgebreid. Zelfs nu ben ik nog op zoek naar een paar spellen die ik nog graag zou willen hebben. Laten we nu maar een kijkje nemen bij al mijn spellen voor de Gamecube!

1. Harry Potter spellen

Als echte Potterhead kan ik het natuurlijk niet laten om de Harry Potter spellen te hebben. Het eerste deel heb ik bijna uit (het schaakspel is echt heel lastig), de tweede ben ik begonnen en de derde moet ik nog spelen. Wel erg leuke spellen, het is erg leuk om door Zweinstein te lopen en rond te neuzen! 🙂
Ik hoorde dat het vierde deel met meerdere spelers gespeeld kan worden, dus daar ben ik wel naar op zoek!

2. Mario spellen

Mario Kart was het eerste spel wat ik heb gekregen voor de Gamecube. Mario Sunshine kwam er al snel bij, ik moet dat spel nog steeds uitspelen! Dit jaar heb ik nog Mario Party 5 gekocht, en de andere Mario Party’s staan nog wel op mijn verlanglijstje.

3. Snowboard spellen

SSX-spellen voor skiën en snowboarden zijn best gaaf, alleen kunnen ze soms heel vervelend zijn. SSX tricky is bijvoorbeeld erg moeilijk in het begin, omdat je qua trucs en snelheid bijna niks kan, en daarbij kunnen sommige levels lastig zijn. SSX on tour is daarentegen echt heel gaaf, en heeft er ook een beetje voor gezorgd dat ik geïnteresseerd begon te raken in punk en rockmuziek. Daarbij kan je bij SSX on tour je personage ook veel beter aanpassen met kleding, board of ski’s, maar ook trucs en bepaalde specials.
4. Overige spellen
Dit zijn mijn overige spellen. Ten eerste heb ik Avatar. Dit spel is best leuk, maar volgt totaal een andere verhaallijn, maar is wel vermakelijk. De levels zijn best mooi, je hebt bepaalde quests om een level compleet te behalen, je hebt bepaalde voorwerpen die je sterker maken en als je niveau’s stijgt krijg je ook steeds betere aanvallen of verdedigingstechnieken die je kan gebruiken. Ik heb dit spel meerdere keren uitgespeeld.
Pokemon Colosseum heb ik bijna uitgespeeld, ik moet nog het eindgevecht halen, maar deze is erg moeilijk. Dit spel heb ik ook heel vaak gedaan, dit was ook een van mijn eerste spellen. 
Shrek 2 had ik ooit geleend van iemand, en ik en mijn zusje vonden het zo cool dat ik hem uiteindelijk ook zelf heb gekocht. Deze hebben we wel uitgespeeld, maar sommige levels zijn nog niet 100% compleet behaald. Mocht ik zin hebben, probeer ik dat ook nog te behalen.
Dit zijn mijn spellen voor de Gamecube, maar ik denk/hoop dat er nog een paar bij komen. De Gamecube blijft een leuke console en kan ik het nog uren spelen. En trouwens, de spellen zijn nu echt goedkoop als je het vergelijkt met spellen van nieuwe consoles. In het volgende deel laat ik mijn Nintendo DS spellen zien, en dat zijn er een hoop! 🙂
Ik moet wel wat nieuws brengen, van donderdag tot maandag zit ik in het zonnige Barcelona met mijn zusje en vader omdat ik mijn examen (waarschijnlijk) wel ga halen. Complete verrassing, kreeg het twee weken geleden te horen, dus dan kan ik helaas geen berichten posten. Maar niet getreurd, als ik thuis kom ga ik weer verder met mijn berichten, en geef ik misschien nog een verslagje met alle bezienswaardigheden en fandomspulletjes die ik daar kan vinden.
Ook goed nieuws wat Londen betreft, ik ga waarschijnlijk nog een keer! Ik en mijn nerdmaatje vonden Londen zo leuk, dat we hebben besloten nog een keer te gaan deze vakantie met wat andere vrienden. Zelfde bus en boot, lekker weer een dag Londen verkennen en nog meer Fandomspullen kopen, en boeken! Ik heb ook nog niet alle foto’s van Londen, dus ik denk eraan om pas een verslag van Londen online te zetten als ik de tweede keer ben geweest en nog meer spullen, foto’s en bezoekjes aan bezienswaardigheden in Londen heb. Dan krijg je helemaal een overload aan Londen-Fandom-Epicness! 😉
Na deze zakelijke mededelingen wil ik nog een bedankje brengen aan alle bezoekers die mijn blog bezoeken. Vandaag heb ik enorm veel kijkers gehad, terwijl ik nog niet iets online heb gezet! Daar ben ik enorm blij mee, had niet verwacht dat er veel mensen zouden kijken op mijn blog! 🙂
En nu mijn vraag voor jullie: Spelen jullie af en toe nog spellen op oude consoles en zo ja, welke spellen speel je dan? Wie weet ben jij net zo’n nostalgie-liefhebber als ik! 🙂
Dus, ola fansenors en fansenoritas, hopelijk tot dinsdag! 🙂

2 reacties

  1. Ik wil het wel weer eens spelen maar doe het nooit meer. Daarnaast zijn al dat soort apparaten al tijden geleden verkocht, wat ik nu best jammer vind. :’)

  2. Yes, oldschool! Ik speel zelf nog steeds heel vaak op de SNES!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.