Mijn Games deel 3 – Nintendo DS

Na de spellen voor op de computer en de GameCube laat ik nu mijn spellen op de DS zien die ik speel. Het zijn er niet echt veel, maar het zijn hele toffe spellen!

Ten eerste heb ik vele spellen van Pokémon.
1. Pokémon White
2. Pokémon Black 2
3. Pokémon X
4. Pokémon Heartgold
5. Pokémon Platinum
Ik heb White uitgespeeld, Black 2 ben ik richting de laatste gym, X heb ik net gehaald maar ik moet nog wel wat laatste dingen doen, Heartgold ook bijna uit (alleen nog Mewtwo vangen en Red verslaan) en Platinum moet ik tot mijn spijt nog mee beginnen! Ik heb voor alle spellen de Guides, dus ik red me prima met deze spellen! 🙂 In november komt OmegaRuby en AlphaSapphire uit, die wil ik zeker kopen! (komt goed uit, dat is net na mijn verjaardag).

Ten tweede heb ik nog spellen van Avatar.
1. The Last Airbender filmversie
2. De Brandende Aarde
3. De Legende van Aang
De eerste is 3D-achtig, maar ik vind hem niet zo heel leuk. Ik zit rond het stuk met Haru. Aangezien ik de film niks vond, ben ik hier ook niet heel enthousiast over, maar hij was tweedehands erg goedkoop.
De Brandende Aarde is wel een heel leuk spel, al meerdere keren uitgespeeld. Het derde spel is ook best leuk.

Voor de rest heb ik nog wel wat spellen van iemand gekregen, maar die zijn niet erg leuk of niet erg bekend, dus die heb ik er niet bij gezet en speel ik ook bijna niet.

De volgende keer laat ik de spellen zien van…. Pam pam pam pam….. Mijn oude vertrouwde Gameboy! Als kind heb ik daar echt uren op gespeeld (en zal het zo weer doen), dus die komende de volgende keer aan bod! 🙂

Ik ben benieuwd of ik morgen nog de TTT en een verslagje van Barcelona online kan zetten, ga namelijk nog sporten en ik krijg mijn uitslag voor vwo! Niet erg spannend hoor, ik neem aan dat ik geslaagd ben, en anders… :O  ….

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.