Mijn Spullen: Fanboy kleding

Een Fanboy is niet alleen in zijn hart een Fanboy, maar dit kan je ook merken aan zijn uiterlijk! Ik heb de laatste tijd vaak kleding gevonden die ideaal is voor een Fanboy als ik. Zie hier mijn uitgebreide collectie aan echte Fanboy kleding.

Bij dit shirt moet ik wel Merith bedanken, die dit shirt voor mij heeft gemaakt! Een onwijs cool shirt voor een boekenwurm als ik 🙂

Bij de Primark in Rotterdam heb ik dit shirt gevonden. Ja, die ging zeker mee in mijn mandje! 🙂

Deze truien heb ik goedkoop weten te krijgen in Londen in het wijkje Camden Lock. Sowieso moet je zeker een bezoekje brengen in die wijk als je in Londen bent, er is zo veel Fandom Merchandise te vinden daar! 
Deze heb ik gekocht tijdens mijn eerste concert van Neon Trees waar ze het grootste gedeelte van hun meest recente cd Pop Psychology speelden. Hij zit echt onwijs chill, ideaal luchtig kledingstuk voor in de zomer.

Dit shirt kon ik bij een pakket kopen samen met 2 cd’s, polsband, stickers en een poster. Het is Only Seven Left, en die zijn deze maand gestopt met hun band. Ik ben naar hun laatste concert geweest. Het andere shirt is van Sheppard, ik heb dit shirt gekocht tijdens hun concert.

Dit zijn mijn polsbandjes. De meest linkse is van Stromae, die ik heb gekocht tijdens zijn concert. De middelste is van Only Seven Left en de derde is van The Big Bang Theory, een serie voor echte nerds en geeks 🙂

Dit is dus alle kleding in de trant van Fandoms die ik in bezit heb. Het leukste aan deze kleding is dat ik er wel herinneringen aan heb, zoals een vakantie of concert, waardoor het nog leuker is om ze te dragen!

Heb jij ook veel Fandom-kleding?

8 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Grappig, ik heb de Hogwarts pyjama gehaald bij de Primark 🙂

  2. Gave shirts! Ik heb alleen een Captain America t-shirt maar ik moet mijn fangarderobe ook eens uitbreiden. Ik kom helaas in Nederland niet echt veel tegen 🙁

  3. Dat Hogwarts shirt is gaaf! Ik heb het logo van Hogwarts als sticker op mijn laptop, een trui van Imagine Dragons, een armbandje met Harry Potter bedeltjes en een Gryffindor shirt. Nog lang niet genoeg fandom kleren! Ik wil nog super graag iets van Hufflepuff, maar kan het tot nu toe nog nergens vinden (of alleen te duur :p)

  4. Dat van Hogwarts is echt super! Wat leuk dat je fan bent van Stromae, ik vind ‘m ook geweldig. 🙂

  5. Jammer genoeg niet. Ik heb wel twee Harry Potter-juwelen en hoop toch eens enkele geweldige HP T-shirts op de kop te tikken.

  6. Ik heb voornamelijk Harry Potter kleding.. Maar ik wil ook wel andere fandom shirts.. Zoals Supernatural (A).

  7. ah zo leuk om het shirt terug te zien! 😀

  8. Leuk om te zien 😀 Ik heb zelf ook wel wat fandom shirt; en stiekem zijn dat ook mijn favorieten 😀 Ik heb wat shirts van o.a. Harry Potter, The Walking Dead, Spirited Away, oversized bandshirts (die ik nu eigenlijk als pyjama;s gebruik) en Zelda enzo :’D

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.