Mijn spullen: Gameboy spellen

Het is al een tijdje geleden dat ik wat liet zien van welke spullen ik allemaal in mijn bezit heb, maar toen ik laatst weer mijn Gameboy-spellen zag liggen, kon ik het niet laten om even een blik te werpen. Vanaf mijn achtste had ik een Gameboy Advance en speelde ik er best veel spellen op. Dit is echt pure nostalgie, dus geniet van alle jeugdherinneringen als je een paar van deze spellen herkent!

1. 180 spellen in één!
Linksboven heb ik een spel met 180 spellen erin, waaronder Pokémon Ruby, Sapphire, Digimon Battle en Mario Bros. Ook zitten hier echt retro spellen in, zoals Doctor Mario en vele ouderwetse spelletjes.

2. Pokémon Gold
Dit spel was één van de eerste spellen die ik had, en man, ik vond het te gek! Ik heb het nooit uit weten te spelen, maar ik vond het geweldig om met mijn Cyndaquill de Johto-regio te verkennen!

3. Pokémon Emerald
Ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik de meeste tijd heb besteed aan dit spel. Ik vond hem zo gaaf, mijn vrienden speelden het ook en we ruilden ook genoeg Pokémon, dit spel heb ik dan wel uitgespeeld voor zover dat kan. Het lijkt me wel heel gaaf als ik ooit de Pokémon in dit spel over kan zetten naar de volgende generaties!

4. Pokémon Mystery Dungeon
Dit spel heb ik ook nog niet uitgespeeld, maar vond ik wel heel leuk om te spelen. Ik was een hele vrolijke Torchic 🙂

5 & 6. Avatar Legend of Aang & De Brandende Aarde
Beide spellen uitgespeeld en vond ze erg leuk! Dit laat maar weer zien dat ik een enthousiaste Avatar-liefhebber ben 🙂

7. Super Mario Advance
Dit was het allereerste spel wat ik had gekocht. Mario, ja, daar moet je mee beginnen! En jammer genoeg niet uitgespeeld, maar heb wel genoeg uurtjes hier aan besteed!

8. Mario Party
Ik had Mario Party op de Gamecube al vaak gespeeld, maar het spel op de Gameboy is wel een stukje anders, maar is zeker wel leuk als je een uurtje tijd hebt om een spel te spelen.

9. Tom & Jerry The Magic Ring
Als klein kind vond ik Tom & Jerry geweldig, dus dit spel kreeg ik gelukkig voor mijn negende verjaardag!

10. Harry Potter en de Geheime Kamer
Ook dit spel vond ik super, lekker veel puzzelen! Ook dit spel heb ik uitgespeeld (en heb ik serieus gekocht toen ik 16 was… Don’t judge…).

11. Medabots
Hoewel ik echt totaal niet ver met dit spel ben gekomen (het is echt nog moelijk ook!), maar als ik ooit gigantisch veel tijd heb, wil ik zeker eens proberen om ver te komen in dit spel.

Dit waren dan de spellen voor de Gameboy die ik jaren heb gespeeld. Man, mijn kindertijd kan ik gewoon herbeleven nu!

Welk spel vind jij nou echt nostalgisch?

3 reacties

  1. Leuk die spellen! Ik had Harry Potter en de steen der wijzen meerdere keren uitgespeeld. En uiteraard alle pokemon spellen die je kon krijgen, maar daar lukte het nooit om die uit te spelen.

  2. Oee yeaah! Supergaaf die gameboys! Mijn eerste Gameboy was de Advance SP en daarbij kreeg ik het spel Pokémon Fire Red. Maar ik heb ook wel die eerdere Pokémonspellen gespeeld. Tenminste, de momenten waarop m’n broer me lief genoeg vond en ik ze mocht lenen ghèhè! Het meest recente spel wat ik nu nog heb is Pokémon X. =3

  3. Haha, die avatarspelletjes heb ik ook! Daarnaast was ik ook helemaal fan van de Totally Spies spellen, die heb ik echt wel honderd keer uitgespeeld 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.