Mijn spullen: Posters

Mijn kamer kan je niet bepaald kaal noemen, ik heb een bed, een kast met televisie en ouderwetse Gamecube, een bureau en uiteraard een heleboel boekenkasten met boeken. Mijn muren zijn gelukkig ook niet leeg, want ik heb namelijk wat posters hangen die ik met jullie wil delen. Op het moment zitten er 7 posters in mijn kamer, maar dit kan altijd nog veranderen aangezien ik een nieuwe boekenkast wil en er daardoor genoeg spullen moeten worden verschoven in mijn kamer. Dus voordat opeens alles wordt verplaats en mijn mooie posters misschien weg moeten, laat ik ze nog even aan jullie zien.

1. Pokémonposter

Jep, ik heb al sinds mijn negende deze Pokémonposter boven mijn bed hangen. Hier staan alle 150 Pokémon op (ik heb het nageteld) en kreeg ik bij een Jetix-magazine. Pokémon blijft me toch altijd wel bij dus die blijft trouw boven mijn bed staan!

2. The Mortal Instruments

Bij Large.nl had ik vroeger enorm veel gekocht, en bij elke euro die je besteedde kreeg je een tegoed van 1 cent. Laat ik nou net zoveel hebben uitgegeven dat ik deze poster kon kopen voor toen al een afgeprijsd bedrag. Nu staat die lieve Lily Collins aan mijn muur!


3. Shrek 2

Deze poster heb ik door een speciale manier gekregen en daarom hangt hij nog steeds in mijn kamer. Herinner je misschien nog de actie bij Super de boer (ja, die supermarkt is allang weg) dat je Jetix-kaartjes kon sparen? Je maakte bij die actie ook kans op de gouden kaart, waarbij je 2 kaartjes kon winnen voor de première van Shrek 2. Ik had ze gewonnen tijdens het openen van mijn zoveelste pakje kaarten en ik was natuurlijk onwijs blij. Mijn vader en ik hadden erg genoten van de film, bleven zelfs tot na de aftiteling zitten (wat we normaal nooit doen) en achteraf kreeg ik dus nog deze poster. Sindsdien hangt hij op mijn kamer!

4. The Hobbit

Deze poster heb ik ook bij Large gekocht, want, tsja, DE HOBBIT WOOEEEHHH!

5. Gone – Leugens

Deze poster won ik tijdens een winactie op Hyves (ja ja, de oldschool versie voor Facebook en Twitter) en hangt nu aan mijn deur.

6&7. Avatar

Ook van The Last Airbender heb ik aan de zijkant van mijn boekenkast 2 posters!

Dit waren dan mijn posters. Ik ben benieuwd wat er over een tijdje gaat hangen, ik krijg namelijk nog een poster van Only Seven Left als het goed is en wil wel wat meer posters van bandjes.

Heb jij veel posters op je kamer hangen?

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Super! Ikzelf had vroeger veel posters, maar dat is nu enorm verminderd met het ouder worden… 😉 Ik heb wel nog een poster hangen van THG die ik kreeg tijdens de Avant-Première! Verder heb ik wel enkele quotes hangen die me meteen gelukkig maken. 🙂

 2. Die van ‘The Hobbit’ ziet er super uit. Toen ik nog bij mijn ouders woonde hingen er best wel wat posters op in mijn kamertje. Momenteel eigenlijk niet.

 3. Ik had vroeger posters van the Gorillaz, Omnia, Fullmetal Alchemist, Charmed en Harry Potter hangen. Nu hebben we thuis een postermuur waar oudere films hangen, zoals LotR e.d. Maar ook The Huger Games en Game of Thrones. Verder heeft mijn vriend Assassins Creed posters hangen. Tja.. Ons huis hangt vrij vol.

 4. Ik had vroeger echt heel veel posters op mijn kamer hangen (vaak uit de Hitkrant of Break Out!), maar sinds ik samenwoon niet meer.

 5. Woa, ik wist niet dat jij zoveel posters hebt! Mijn kamer is er nu te vol voor, maar als kind had ik er op mijn speelkamer twee van Disney. Eén van Frank en Frey en éen van 101 Dalmatiërs. Na tien jaar had ik daar zo’n beetje genoeg van, dus kocht ik bij de Xenos twee grotere posters. De ene was van The Vampire Diaries (waar ik toen nog naar keek) en de andere van Twilight. (Ja, ik weet het. De films zijn niet zo goed. Maar toen ik 14 was boeide me dat niet zoveel.)

 6. Het zijn geen echte posters, maar ik knip / scheur alles uit de veronica tv gids wat met mijn series of films te maken heeft. Mijn kastdeuren hangen nu helemaal vol met mini plaatjes en artikelen 🙂

 7. Ik vind ht zo grappig dat jij only seven left hebt ontdekt. XDik was drie/ voer jaar geleden echt een fangirl.
  die band is top. Je gaat zeker lol hebben op dat concert. ( en naderhand om handtekeningen vragen natuurlijk)
  Ik ga er proberen in tilburg bij te zijn, eins dit jaar. Want we moeten natuurlijk wel afscheid nemen.. :'(

  1. Hahah, ja ze traden op als voorprogramma van Neon Trees en het leek me wel gaaf om een laatste concert bij te wonen van een band. Jij alvast veel plezier/sterkte in Tilburg! Wel jammer dat ze gaan stoppen inderdaad.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.