Mijn verzameling Fandom-mokken

Al vanaf jongs af aan was ik wel een verzamelaar. Ik verzamelde edelstenen, Pokémonkaarten, flippo’s, kaartjes die je kon halen bij de supermarkt en meer. De komende tijd wil ik af en toe een artikel plaatsen op mijn blog waarin ik wat laat zien van een bepaalde verzameling. Dit kunnen vele algemene dingen zijn (zoals boekenleggers of bovengenoemde verzamelingen), maar ook wat specifiekere dingen. Voor deze keer wil ik mijn mokken wat in de spotlight zetten. In 2015 begon ik echt een theeleut te worden. Ik drink echt meerdere koppen thee per dag, maar dan natuurlijk het liefst met een hele leuke mok. Als fanboy kan ik het daarom ook niet laten om een verzameling aan Fandom-mokken te hebben. Ik kan elke dag wel weer drinken uit een andere leuke mok, en ik heb het idee dat ik er in de toekomst er vast wel weer een paar erbij ga halen…

P1060760 P1060761

 

Een paar jaar geleden gingen we met de familie een dagje naar Moviepark Germany, een pretpark die zich richt op attracties in het thema van films. Hierbij is ook een deel van het park waarbij er attracties zijn van Nickelodeonseries, zoals Avatar, Spongebob en meer. Bij de merchandisewinkel kocht ik mijn eerste mok, eentje van Avatar met Aang en Roku erop. Hier begon mijn verzameling. Rond die tijd was ik nog geen theeleut, dus deze mok wordt al een hele lange tijd gebruikt voor mijn verzameling boekenleggers.

P1060762

Mijn tweede mok kreeg ik van mijn zusje, namelijk een mok van Breaking Bad! Op beide kanten zie je Walter White en hij heeft ook een dop. Aangezien hij sinds een maandje wat lekt aan de onderkant, heeft deze mok de functie gekregen om een deel van mijn boekenleggers te bewaren (geloof me, ik heb veel boekenleggers, die passen niet alleen in de Avatar-mok).

P1060763Deze mok is handgemaakt door twee vriendinnen. Ze gaven namelijk een feestje samen voor hun verjaardagen, maar als afsluiter hadden ze ook een afscheidscadeautje gegeven aan elke deelnemer van het feest, namelijk een mok die ze speciaal hadden gemaakt! Aangezien ze weten dat ik een flinke Pokénerd ben, hadden ze een Pokéball getekend op de mok. Supertof (bedankt Corline en Mariëlle!) natuurlijk, dus hier drink ik vaak uit als ik zin heb om op Pokémonavontuur te gaan. In Londen zag ik trouwens ook een soort zelfde mok, maar deze vind ik uiteraard veel leuker.

P1060764Deze Divergentmok kreeg ik na de brainstormsessie van Best of YA op de uitgeverij. Een hele mooie mok van Divergent! Dare to be different! Ik hou echt teveel van die blauwe kleur, dus deze mok gebruik ik heel vaak, vooral als ik mij ontzettend Divergent voel. Deze mok kan je kopen bij de plaatselijke boekhandel (de volgende mok trouwens ook), dus als je er eentje wil, moet je snel een bezoekje brengen aan je boekhandel, wie weet hebben ze hem op voorraad!

P1060765Deze mok van Blossom Books gebruik ik natuurlijk tijdens het lezen, hoewel de boodschap van de mok soms niet binnenkomt bij familieleden, aangezien ze toch vaak een gesprek willen beginnen… IK BEN AAN HET LEZEN!

P1060767Deze mok is ideaal tijdens het lezen van een coole serie. Deze mok kreeg ik tijdens het watchersprogramma van The Leftovers en ik ben er ontzettend blij mee! Mede dankzij deze mok heb ik vele series lopen bingewatchen…

P1060759Dit is mijn verzameling met coole Fandom-mokken. Binnenkort kan je dus meer blogposts verwachten waarin ik wat van mijn verzamelingen laat zien.

Uit welke mokken drink jij je koffie/thee?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik heb ook een aantal mokken, zowieso die van Best of ya, eentje van Blossom books, een hele hoop van Belle en het beest, eentje van The hunger games en eentje van Supernatural.

    1. Haha jij bent ook al flink aan het sparen dus! 🙂

  2. Die HBO mok is awesome! 😀
    Zelf heb ik ook al een kleine verzameling 😀

  3. Bij mij is de Shut up! I’m reading – mok favoriet. Die is ook vrijwel altijd actueel. 🙂

  4. Zo vet al die mokken. Ik ben vooral jaloers op die van HBO, ziet er super awesome uit!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.