Music Alphabet: All Time Low

All Time Low is de band van deze week die ik behandel in Music Alphabet. Een paar jaar geleden hoorde ik dat wat mensen van mijn middelbare school naar deze band gingen, en vorig jaar begon ik af en toe te luisteren naar deze band. Ik zou bijna dit jaar naar hun concert gaan naar Utrecht, maar ik pas even voor deze keer.

 

Naam: All Time Low

Leden: Alex Gaskarth (leadzanger & gitarist), Jack Barakat (backing vocals & gitarist), Zack Merrick (backing vocals & bassist), Rian Dawson (drummer)

Genre: poppunk, powerpop

Maryland, 2003-heden

Officiële site

All Time Low heeft al vaker een optreden gegeven in Nederland. Ook hebben ze flink wat merch, zoals shirts en posters. Op 7 april komt hun nieuwe album Future Hearts uit.

Het eerste nummer is een redelijk bekend nummer van ze, dus misschien herken je het wel. Het lied heet ”Dear Maria, Count Me In”. Sommige fans geloven dat dit over een stripper gaat!

Het tweede nummer die ik goed vind is een remix, want sommige remixen van nummers zijn echt heel gaaf! Dit is een remix van het nummer ”Weightless”.

Als laatste nummer een wat vrolijk nummer, zelf ben ik geen grote fan van dit lied, maar het is wel een typisch nummer die veel mensen zullen waarderen. Een populair liedje dus. Het gaat gewoon over feesten!

 

Dit was dan de Music Alphabet voor deze week. Volgende week komt een band aan bod die ik luisterde toen ik ongeveer 12 was. Een wat nostalgische band dus!

Ben jij fan van All Time Low?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Jaaa, Ik houd van ATL! Ben al jaren fan, haha

 2. Ik ken ze helemaal niet!

 3. Jaaa, All Time Low! Ik hou van All Time Low, en van Alex <3 :'D

  • ATL Fangirl op april 6, 2015 om 4:54 am
  • Reageer

  U heeft een aantal mooie zoete smaak in muziek (vooral All Time Low ) .

  Sorry als de vertaling is slecht. Ik gebruikte Google Translate te vertalen van het Engels …

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.