Music Alphabet: AWOLNATION

Deze week een band die pas in Nederland is geweest (en die ik helaas heb gemist, no money…), namelijk AWOLNATION. Deze band is vooral bekend van ”Sail”, maar ze hebben nog veel andere coole nummers en ze hebben pas een nieuw album uitgebracht!

Naam: AWOLNATION

Bandleden: Aaron Bruno (zanger), Christopher Torn (gitarist), Kenny Carkeet (gitarist, toetsenist, zanger), David Amezcua (gitarist, zanger), Hayden Scott (drummer)

Genre: Indierock, Alternatieve rock, Elektronische rock

Los Angeles, 2010-heden

Site

Het eerste nummer wat ik erg cool vind is Jump on my shoulders. Vooral het refrein vind ik heel leuk om te luisteren.

Het tweede nummer is Kill Your Heroes, misschien wel mijn favoriete nummer van AWOLNATION. De clip vind ik heel vrolijk (na 1 minuut beginnen ze echt met spelen) en de boodschap achter dit nummer vind ik heel mooi.

Als laatste nummer een heel vrolijk nummer, waar ik bij het begin al enorm om moest lachen.

Dit zijn de meest toffe nummers van AWOLNATION naar mijn idee. Ze hebben pas een nieuw album uitgebracht, daar ga ik nu gauw even naar luisteren! Volgende keer wil ik dus ECHT naar hun concert toe hoor…

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Awww wat jammer dat je niet kon, Nothing But Thieves stond ook nog in het voorprogramma :O Ik vind nog steeds eigenlijk alleen Sail een echt gaaf nummer van ze (van wat ik dan heb geluisterd).

    1. Ja ik zag het! Supergaaf programma dus :O Sail vind ik ook heel gaaf maar ze hebben veel meer toffe nummers 🙂

  2. Dude, zijn ze laatst in Nederland geweest? Are you shitting me? DAMNIT. Ik wilde vet graag een keer naar een concert van hun, maar ik wist van niks ;____;

    1. Volgende keer zal ik het gelijk melden Lisa, misschien zie ik je dan daar! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.