Music Alphabet: Bleachers

Over een paar maanden ga ik alweer naar Sheppard voor hun concert, en Bleachers staat in hun voorprogramma. Toen ik dit hoorde, had ik meteen wat nummers van ze opgezocht. Bleachers blijkt een act te zijn van Jack Antonoff, die gitaar speelt in de band Fun. Bleachers is nog niet heel bekend, maar ik vind deze chille muziek best leuk en kijk er naar uit om Bleachers live te gaan zien deze zomer!

 

Naam: Bleachers

Leden: Jack Antonoff en anderen

Genre: Indie pop, Alternatieve rock

New York, 2014-heden

Het eerste nummer van Bleachers waar ik wel van kan genieten is Rollercoaster. Dit vind ik best een verfrissend nummer en kan ik wel een aantal keer achter elkaar horen.

Het tweede nummer is wat energieker, namelijk I Wanna Get Better. Het is wat vrolijker en ook leuk om te luisteren. Vooral de beginnetjes van de coupletten zijn lekker uptempo!

You’re Still A Mystery is een mooie combinatie tussen een chille beat en toch wat energie, het is ook weer niet al te danserig maar ook niet te rustig. Net een mooie middenweg!

Kijk jij vaak uit naar een voorprogramma van een concert?

3 reacties

  1. Ik ben ook erg benieuwd hoe Bleachers live is, en ik begin te geloven dat je juist door voorprogramma’s de leukste bands tegenkomt die je anders misschien nooit zou kennen (of pas als ze wereldberoemd zijn 😛 ), zo vond ik Cut_ wat voor Years&Years stond erg gaaf en nou ja over Nothing But Thieves hoef ik natuurlijk niets te vertellen 😛

  2. Hele gave muziek! Toegevoegd aan mijn afspeellijst 😉

  3. Ik ben ontzettend fan van Bleachers! Ik zou eigenlijk alleen al naar het concert van Sheppard gaan voor Bleachers haha! Veel plezier!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.