Music Alphabet: Cobra Starship

Cobra Starship is de band van deze week die ik behandel. Cobra Starship is mij aangeraden omdat ik ook fan ben van Panic! at the Disco. Deze muziek zou hier erg op lijken, dat klopt zeker! Cobra Starship is een band waar je flink op kunt swingen en ik hoop ook flink wat nummers op mijn favorieten-lijst staan wat muziek betreft.

 

Band: Cobra Starship

Leden: Gabe Saporta (zanger), Ryland Blackinton (gitarist), Alex Suarez (bassist), Victoria Asher (keytarist), Nate Novarro (drummer)

Genre: Alternatieve rock, poppunk, dance

New York, 2005-heden

Site

Cobra Starship is een mix van rock, pop, punk en dance. Wow! Als ze zulke muziek nou wat vaker in clubs draaiden, zou ik juist vaak een bezoekje brengen aan de plaatselijke club in mijn dorp (Casa Cara, voor de nieuwsgierigen onder ons). Cobra Starship heeft heerlijke nummers om op te dansen, zeker geschikt voor een feestje.

You Make Me Feel is echt een clubnummer. Deze hebben ze samen met Sabi gemaakt.

Pete Wentz Is The Only Reason We’re Famous heeft een wat meer ruiger geluid. Ook een lekker nummertje hoor! Vooral het einde wil ik graag uit mijn speakers laten pompen, fantastisch om te luisteren!

Hot Mess is ook zo’n nummer waar je haast wel op moet dansen! Voetjes van de vloer dan maar!

Als afsluiter nog een wat ”romantischer” nummer, om de zachte kant van Cobra Starship te zien.

Zoals je dus kan horen heeft Cobra Starship aardig wat toffe nummers. Als je meer wilt horen, raad ik je vooral aan om eerst het album Night Shades te luisteren. Op dit album zitten vooral veel swingende nummers. Oké, en nu ga ik even uit mijn plaat op Cobra Starship!

Ben jij fan van Cobra Starship of kende je deze band nog niet?

1 reactie

  1. Ik vind de liedjes Guilty Pleasure & The City is at War zo leuk! Lekker vrolijk en goede muziek om op rond te springen 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.