Music Alphabet: Ed Sheeran

Iedereen kent hem waarschijnlijk wel, Ed Sheeran. Mijn zusje is eens naar zijn concert geweest en hoewel ik niet een enorme fan ben van deze sing-songwriter, is het af en toe wel lekker om te luisteren als je wat rustige muziek op de achtergrond wilt. Enorm over Ed Sheeran uitweiden lijkt me wat overdreven aangezien je hem vast wel kent, dus ik hou het kort en laat je mijn favoriete nummers van hem horen!

 

Ed Sheeran is enorm bekend en een tijdje geleden had ik de clip van Don’t gezien op tv. Die danser is echt gaaf! Het lied is ook erg leuk en onbewust beweeg ik altijd wat mee op de maat van de muziek.

Runaway vind ik een heerlijk nummer, vooral dat refrein! Ja, dit kan ik wel vaker luisteren hoor!

Als een echte Hobbit kan ik het natuurlijk niet laten om I see fire te noemen, het nummer dat je kon horen bij de aftiteling van het tweede deel van The Hobbit! Een mooie afsluiter toen ik in de bioscoop zat.

The A Team is het nummer wat Ed Sheeran enorm bekend mee werd, dus die moet ik ook wel in het rijtje zetten. Heb je dit nummer nog nooit gehoord? Wow, waar was jij de afgelopen jaren?

Small Bump is een aandoenlijk nummer, je hoort echt de emotie die Ed Sheeran erin stopt!

Lego House en Give Me Love vind ik ook goede nummers en zijn alweer de laatste nummers in deze Music Alphabet! Deze nummers komen je vast ook bekend voor. En wow Rupert Grint speelt in de clip van Lego House, die twee lijken ook redelijk op elkaar hahaha! Het is wel fantastisch hoe die clip heeft uitgepakt, vooral dat einde, geniaal!

Dit zijn de nummers van Ed Sheeran die ik kan waarderen. Een muziekje onder het lezen of voor het slapen gaan? Ed Sheeran is daarvoor best een goede keuze.

Welk nummer van Ed Sheeran is jouw favoriet?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. I See Fire is ook zeker een van mijn favorieten. Maar ik vind One ook heel erg mooi!

  2. Hey!

    Ed is live zo enorm goed. Twee keer gezien nu. 1x op pinkpop en 1x in de ziggo. I was impressed.

    Beste nummers vind ik bloodstream, photograph, runaway en give me love 🙂 😍

  3. Helemaal mee eens. Ik zet het album X vaak op net voor het slapengaan of bij het lezen van een boek.

  4. Lego House is leuk 😀 Maar ik vind de cover I See Fire van Peter Hollens toch mooier dan het origineel ^^” *rent heel hard weg*

  5. The man, absoluut een favoriet van mij! Maar hè, alles van Ed is goed 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.