Music Alphabet: Elliot Minor

Ik heb werkelijk geen idee hoe ik Elliot Minor’s muziek heb leren kennen, maar ze spelen zeker goed! De Music Alphabet lijkt al zo snel gegaan, het is haast gisteren dat ik met de eerste begon en nu zijn we al bij de letter E!

 

Naam: Elliot Minor

Leden: Alex Davies (zanger/gitarist), Ed Minton (zanger/gitarist), Dan Hetherton (drummer/achtergrondzanger), Ed Hetherton (bassist)

Genre: Symhonic Rock, Pop Rock

Engeland, 2000-2014

Site

Toen ik Elliot Minor vaak achter elkaar luisterde, merkte ik wel dat het vaak hetzelfde muziek is. Er zijn vier nummers van Elliot Minor die ikzelf het leukste vind, dus als je het eerste nummer al leuk vind, raad ik je zeker aan de andere nummers te luisteren! Het zag er eerst naar uit dat Elliot Minor stopte, maar ze willen een nieuw album uitbrengen (althans, dat hoorde ik, wanneer die uit zou komen, geen idee…).

Elliot Minor is soms dus wat van hetzelfde, maar dat is ook wel lekker als je je hoofd er niet helemaal bij wilt hebben en wat leuke muziek wilt luisteren. Ik heb in ieder geval meerdere keren hun album als achtergrondmuziek geluisterd, prima te doen!

Kende jij Elliot Minor al?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.