Music Alphabet: Fall Out Boy

Fall Out Boy, één van mijn favoriete bands aller tijden. Op 20 oktober ga ik samen met mijn zusje naar het concert van deze toffe band en ik heb er al enorm veel zin in! Uiteraard moet Fall Out Boy dan genoemd worden in mijn Music Alphabet.

 

Naam: Fall Out Boy

Leden: Patrick Stump (zanger, gitarist), Pete Went (bassist), Joe Trohman (gitarist), Andy Hurley (drummer)

Genre: Punkpop, Rock, Alternative rock

2001-heden, Illinois

Site

Deze heren hadden van 2009 tot 2013 een pauze genomen maar ze kwamen hard terug! Hun nummers zijn echt geweldig en bijna elk nummer kan ik meerdere keren luisteren. Hier een kleine greep van de nummers die ik erg tof vind.

Dit nummer is het enige nummer dat mijn zusje kende voordat we kaartjes kochten voor het concert, maar ze vond hem zo goed dat ze gewoon meer wilde en ze was vastbesloten om naar het concert te gaan. Zelf vind ik het nummer ook gaaf en snap ik volkomen dat dit nummer erg bekend is.

Een heel albumaanrader is Folié a deux, een album vol met knallende nummers. Ik heb hier ook de cd van en heb ik echt plat gedraaid!

Just One Yesterday is een nummer waar ik echt uren naar kan luisteren. Vooral dat refrein, jemig wat klinkt dat lekker!

Uma Thurman is echt een energiek nummer (ook vernoemd naar een echt bestaand persoon!) en een nummer waar je goed op kan djensen (oftewel dansen). Het hele nieuwe album van Fall Out Boy is op zich al een flinke aanrader, bijna alle nummers kan ik echt dagen lang opzetten zonder te vervelen (geen geintje, dit is eens het geval geweest). Als laatste nog één geweldig nummers, Jet Pack Blues. Het is ontzettend lastig om een klein aantal nummers uit te kiezen, want Fall Out Boy is gewoon zo goed! Ik kan niet wachten om ze live te gaan zien!

Welke nummers van Fall Out Boy vind jij geweldig en zie ik jou op 20 oktober tijdens het concert?

2 reacties

  1. heb er nooit echt naar geluisterd maar als ik ze langs hoor komen vind ik ze wel goed :3

  2. Oeh ik kan niet wachten op jouw review van dat concert. Heel veel plezier. Ik luister graag naar ze maar niet genoeg voor een concert :p

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.