Music Alphabet: Florence + The Machine

Deze keer in mijn Music Alphabet een band die ik niet zo snel zou luisteren, maar wel erg rustgevend is. De zangeres heeft echt een fantastische stem en is live ook erg goed. Ik heb het over Florence + The Machine, een perfecte band als je eens wat rust nodig hebt.

 

Band: Florence + The Machine

Leden: Florence Welch (zangeres), Robert Ackroyd (gitarist), Christopher Loyd Hayden (drummer), Isabelle Summers (pianist), Tom Monger (harpspeler), Mark Saunders (basgitarist), Rusty Bradshaw (pianist)

Genre: Indie, Alternative

London, 2007-heden

Site

Florence + The Machine heeft vele heerlijke nummers voor op de achtergrond. Even aan het studeren? Even aan het lezen? Florence + The Machine is daarbij perfect om te luisteren. Ik heb een aantal nummers op een rijtje gezien die er voor mij erg uitspringen. Dus, pak je huiswerk/studiewerk/boek erbij en zit dit even op de achtergrond! Hopelijk bevalt het je! Florence Welch is echt een geweldige vrouw, ze heeft een fantastische stem!

Florence + The Machine treedt dit jaar ook op in Nederland. Zelf ga ik er niet heen (te weinig geld om nog meer concerten te bezoeken blugh), maar een concert van Florence + The Machine is waarschijnlijk een unieke en geweldige ervaring!

Kende jij Florence + The Machine al?

3 reacties

  1. Ik ken Florence + The Machine eigenlijk alleen van You Got The Love (van de Coca Cola reclame :P) Maar ik vind deze liedjes ook super! Ik ga maar eens vaker naar de band luisteren dus 🙂

  2. Ja ik ken ze al.
    Ik ga wel naar het concert op 10 december. Super spannend. Goed zei je live toch?
    Ik ven heel erg benieuwd 🙂 word de eerste keer voor mij.

  3. Ze heeft echt geweldige muziek! Maar ik heb helaas ook te weinig geld om haar concert te bezoeken, maar gelukkig staat er wel een livecd van haar in mijn kast. Komt ook wel in de buurt van de ervaring haha 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.