Music Alphabet: The Brahms

Bij de Music Alphabet zit ik al bij de bands met de C, maar ik heb deze week een nieuwe band ontdekt (en gezien) met de letter B, dus vandaar dat deze band even voorrang heeft. The Brahms speelden namelijk als voorprogramma voor het concert van Sheppard vorige week, dus ervoor had ik een paar van hun nummers geluisterd. Live waren ze ook best goed, dus vandaar dat ze nu ook een plekje verdienen in de Music Alphabet!

 

Naam: The Brahms

Leden: David Westmeijer (zanger/gitarist), Thomas Braam (gitarist), Tobias Moeken (bassist), Martin Brummelkamp (drummer)

Genre: Indie Pop

Nederland, 2013-heden

Site

The Brahms is momenteel ook bezig met hun tour in Nederland, dus als je deze muziek leuk vindt, kan je meteen je kans pakken om ze live te zien! Ze hebben de Utrechtse Popprijs gewonnen en al in meerdere zalen gespeeld, vorige week dus in Paradiso. Ze hebben één album, Meraki en het nummer She Moves is een best chill nummer om te luisteren. Een echt perfect lied om het publiek rustig te laten wennen aan deze leuke band.

Golden is hun meest bekende nummer en tijdens het concert barstte de zaal los toen ze Golden speelden. Dit nummer is echt swingend en maakt je blij en tegelijkertijd rustig. Krijg jij ook na dit lied een tevreden glimlach op je gezicht?

Kende jij The Brahms al?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.