Music Alphabet: The Brobecks

The Brobecks is één van de vele aanbevelingen die ik heb gekregen op Last.fm, en deze band komt nu aan de beurt bij mijn Music Alphabet. Dit is alweer de 20ste Music Alphabet, dat gaat snel, en we zijn pas bij de letter B! Je merkt dus al, ik kan nog heel veel maandagen zitten aan de Music Alphabet, want ik ben nog lang niet klaar met het laten zien van allemaal toffe bands!

 

Titel: The Brobecks

Leden: Dallon James Weekes en anderen

Genre: Indierock

2001-heden

Site

Dallon speelt in de band Panic! at the Disco, maar speelt ook in zijn eigen bandje. Zijn hart ligt bij P!atD, maar af en toe maakt hij ook een nummer voor deze band.

Better than me vind ik echt een heerlijk nummer (alleen is het natuurlijk van toepassing op mij, want ik ben de beste in alles). Het is lekker vrolijk en energiek en ik hoor die Panic-vibe echt terug in dit nummer! En daarbij duurt het nummer ook lang, nog beter!

Love at first sight is een wat rustig nummer, maar ook erg leuk! En ik ben gek op de stem van Dallon, hij zingt echt goed!

Visitation of the ghost vind ik ook een leuk nummer, dat blijft in mijn hoofd zitten! Volgens mij heb ik deze band vaker geluisterd dan ik in eerste instantie had gedacht…

De andere nummers van The Brobecks zijn ook geweldig als je een fan bent van Panic! at the Disco, dus zeker meer luisteren als deze nummers je bevallen! Ik kan er in ieder geval enorm van genieten!

Was jij al bekend met The Brobecks?

3 reacties

  1. Klinkt goed! Ik had er zelf nog nooit van gehoord maar het past wel in mijn muzieksmaak thuis, haha.

  2. Ik kende ze alleen van Love at first sight, maar ze hebben ook leuke andere nummers kom ik nu achter!

  3. Ik kwam de Brobecks al een tijdje terug tegen, toen ik begon met Panic! luisteren. En ik ben het met je eens dat Dallons stem geweldig is. BTW hij speelde tot 2009 nog niet bij Panic! dus tot daarvoor deed hij wel meer dan af en toe een nummer voor the Brobecks schrijven volgens mij 😛

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.