Music Alphabet: The Deaf

Een paar weken geleden ging ik naar Werfpop, waar ik erg van had genoten. De eerste band die daar speelde toen ik binnenkwam was The Deaf. Deze Nederlandse band speelt energieke rock en maakte al in de middag een feestje op Werfpop! Daarnaast heb ik ze ook vrijdag gezien in Nijmegen tijdens de vierdaagsefeesten.

 

Naam: The Deaf

Leden: Frank van Soest, Janneke Nijhuis, Kit Carrera, Mau

Genre: 60’s Garage Punk R&R Beat

2007-heden, Den Haag

Site

The Deaf is echt een geweldig festivalbandje. Frank van Soest (ook bekend van Di-Rect) is echt een beest op het podium, hij doet lekker gek en is heel brutaal. Ook de andere bandleden houden van een feestje en swingen er op los. Moshpits, Wall of deaths, ze zijn er allemaal voor in! Een echte knaller voor het begin van een festival. Als afsluiter zijn ze ook geweldig, dat bewezen ze dit weekend in Nijmegen! Als je ze voor de tweede keer ziet, merk je wel dat ze sommige dingen (zoals uitspraken tussen de nummers door) wat herhaling zijn, het spontane mist af en toe een beetje. De nummers die ik heb uitgekozen spreken in principe voor zich. Ze zijn energiek, lekker snel en de beste nummers van The Deaf! Stel je eens voor dat je op een veldje staat vol met mensen en deze muziek hoor je live terwijl de bandleden uit hun plaat gaan, dat is echt ontzettend vet! Een paar van deze liedjes zijn ook live opgenomen, dus dan heb je al een beetje een idee hoe hard deze band in staat is om te rocken!

The Deaf speelt nog een paar keer deze maanden, dus als je ze eens live wilt zien, moet je zeker even een kijkje nemen op hun site! Naar mijn idee is The Deaf echt een aanrader als je een keer flink uit je plaat wilt gaan. Go loose yourself!

 

Kende jij The Deaf al?

1 reactie

  1. Ha, festivalband indeed. =) Heb nu al zin in Appelpop! ^.^

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.