Nummers die ik vaak op repeat heb staan #2

Sommige nummers zijn zo geweldig, dat je ze gewoon meerdere keren wilt beluisteren. Een tijdje geleden had ik al 6 nummers laten zien die ik echt vaak op repeat heb staan, die je hier kan beluisteren. Nu heb ik weer een paar nummers die ik achter elkaar hoor, deze keer een lijstje met veel variatie, ik sta soms versteld dat ik sommige liedjes toch erg leuk vind.

 

1. Preacher – One Republic

Preacher is een heerlijk nummer, de zanger heeft echt een fantastische stem. Ik luister het album van One Republic vaak, dit nummer is mijn favoriet.

2. Want to want me – Jason Derulo

Een heel ander nummer is Want to want me van Jason Derulo. Ik heb helemaal niks met Derulo, maar toen ik in de auto dit nummer hoorde op de radio, vond ik het tot mijn verbazing nog best goed. Thuis zocht ik het nummer nog eens op en ik heb het sindsdien nog best vaak geluisterd. Het blijft gewoon in je hoofd zitten en is best lekker om te horen. Een grote verrassing dus.

3. Daughter – Youth

Laatst had ik al in mijn Music Alphabet gesproken over deze band. De zangeres zingt prachtig en dit nummer kon ik gewoon niet laten stoppen met afspelen!

4. The Wolf – Mumford & Sons

Mumford & Sons is een geweldige band en op hun nieuwe album vond ik The Wolf echt een fijn nummer, daarnaast is de clip ook geweldig.

5. Left hand free – alt-J

alt-J is een ontzettend chille band en bij Left hand free kan ik het gewoon niet laten, ik moet gewoon lekker dansen! En ja het ziet er debiel uit maar dat boeit me dan op dat moment even niet, ik zit gewoon puur te genieten! Die clips van alt-J zijn trouwens ook zo apart dat die zeker de moeite waard zijn om te zien.

 

Dit zijn weer een aantal nummers die ik vaak op repeat heb staan. Ze zijn gewoon naar mijn idee fantastisch!

Wat vinden jullie van deze nummers?

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik had de clip van The Wolf nog niet gezien maar die is net zo leuk als het nummer! 🙂

 2. OneRepublic is fijn om op repeat te hebben!

 3. Dat album Native van One Republic staat bij mij ook constant aan. Heerlijke nummers! Dreaming Oud Loud van One Republic vind ik ook nog steeds heerlijk.

 4. One Republic <3

 5. Ahh, weer zulke fijne! (ik loop achter ivm vakantie)! Jason Derulo, geweldig dat ik niet de enige ben 😀
  Ik zal die van mij eens delen met jou! Everything – Michael Bublé, Summertime sadness remix – Cedric Gervais & Lana del Ray, Broad Daylight -Gabriel Rios, I don’t like it I love it – Flo Rida, Paper Planes – M.I.A., Honey I’m Good – Andy Grammer, I want you to want me – Cheap Trick, en je MOET MOET MOET It was always you van Maroon 5 luisteren, als je verliefd kon zijn op een nummer is dat beslist die.

  En als ik toch nog bezig ben, voor je Music Alphabet, heb ik maybe nog wat suggesties. Ik zou heel graag Years & Years en Kodaline daar graag eens zien. Té goed om te missen! 😉

  1. Haha mooi om te horen dat er meer mensen zijn die het nummer van Derulo leuk vinden! Michael Bublé heeft ook een goed nummer ja! 😀 Leuk dat je Lana noemt, die heb ik namelijk live gezien van heel dichtbij 😀 Broad Daylight is inderdaad ook erg leuk, die van Flo Rida vind ik wat minder omdat mijn vader die al te vaak luistert haha. Paper Planes heb ik ook te vaak geluisterd om nog leuk te vinden haha. Honey I’m Good is ook wel lachen, vrolijk nummer zeg! En wow It was always you, niet gedacht dat ik die zo goed zou vinden 😀

   Wat Music Alphabet betreft, die komen zeker eens langs! 😀 Bedankt voor de tips Emma!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.