Nummers die ik vaak op repeat heb staan #3

Ja hoor, deze muziekgek kan af en toe flink wat nummers plat draaien, nu is er al een derde post met nummers die ik op repeat zet en luister tot… Nou ja, tot nooit, want ik blijf ze maar luisteren! Nu weer een aantal te gekke nummers die je kan luisteren, nu ook weer een gevarieerde lijst.

 

Het eerste nummer is wel een bekend nummer die je vast vaak hebt gehoord op de radio, Somebody to lean on! Het is best een guilty pleasure, want meestal vind ik deze soort muziek niet echt geweldig. Het is gewoon een lekker feestnummer!

Vroeger luisterde ik vaak naar het liedje ”Kip Paard Koe” van Want Want, zelfs klasgenoten hadden voor hun eindexamenconcert dit nummer gespeeld. Laatst zocht ik het even op en ja hoor, het was weer even grappig en leuk als vroeger. Het is echt een simpel liedje (en een remake van ”sink to the bottom with you”, die ik dan weer minder leuk vind).

 

Als ik een reisje in de trein zit en muziek luister, kwam dit lied maar al te vaak voorbij: ”The energy never dies” van The Script, een heerlijk en mooi nummer! De tekst is ook fantastisch!

Het volgende nummer had ik 3 jaar geleden gehoord tijdens een dansvoorstelling van mijn zusje. Mijn vader vond het nummer mooi en luisterde het daarna erg vaak thuis. Uiteindelijk kon ik ook met een fijn gevoel naar dit nummer luisteren, aan de ene kant word je er wat treurig van, maar het voelt ook zo vredig.

 

M83 vind ik een fantastische artiest en dit nummer werd gebruikt voor If I Stay. Hij heeft ook geholpen aan de soundtrack van The Fault in our Stars en Divergent, hij maakt echt goede nummers!

Dit waren dan weer wat liedjes die ik heel vaak luister. Soms verbaas ik me echt erover dat ik sommige nummers zo geweldig vind, maar dat maakt het juist zo leuk! Heb jij nog wat aanraders voor mij?

2 reacties

  1. Hahaha zo grappig om Kip Paard Koe weer eens voorbij te zien komen. To Build a Home en Outro vind ik ook gaaf trouwens. Ik zou op dit moment Waiting Game van Banks aanraden en Die Young van Eisenach Jerusalem (het komt van de soundtrack van de film Nena en kan je volgens mij alleen op Spotify vinden en niet op Youtube).

  2. Heel leuk Joost!! Vaker graag ;D

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.