Nummers die ik vaak op repeat heb staan #4

Bij mijn posts met nummers die ik vaak op repeat heb staan krijg ik altijd ontzettend leuke reacties. Mensen die het volledig eens zijn met mijn muzieksmaak, mij aanraders geven en genieten van de nummers die ik uit heb gekozen. Deze keer weer dus een post met een paar nummers die ik graag vaker hoor.

 

1. Brock – Twee perfecte meiden

Een tijdje terug dacht ik weer aan dit oude maar geweldige nummer over Pokémon, namelijk een nummer van die oude vertrouwde Brock (zonde dat hij uit de serie is!) die zingt over agent Jenny en zuster Joy. De nostalgie… Het is overweldigend! Een heel komisch nummer!

2. M83 – Midnight City

Toen ik laatst de film Warm Bodies zag, herkende ik het nummer van M83, een geweldige artiest die ook nummers heeft die afgespeeld worden in Divergent, The Fault in our stars en If I Stay. Een fantastisch nummer die ik vaak aan heb staan als ik onder de douche sta (aangezien het nummer ook werd afgespeeld toen iemand in Warm Bodies onder de douche stond). Ja, de logica is bij mij soms ver te zoeken…

3. All Time Low – Kids In The Dark

Dit is één van de nieuwste nummers van All Time Low, wat een lied zeg! Gewoon de coupletten, refreinen, ik vind alles tof klinken!

4. Arctic Monkeys – Do I Wanna Know

Een chill nummer waarbij ik mij flink kan ontspannen. In de lyrics staat er ook ”And I play it on repeat”. Kan het nog duidelijker? Ja hoor, dit nummer speel ik graag nog een keertje af.

5. AWOLNATION – Kill Your Heroes

Ik vind AWOLNATION een erg leuke band die goede muziek maakt, en Kill Your Heroes vind ik al helemaal een goed nummer! Ook de boodschap achter dit nummer (kijk niet de hele tijd op naar anderen, maar wees je eigen held) vind ik echt geweldig.

6. Lost It To Trying Paper Towns Mix – Son Lux

Dit nummer was te horen bij de film Paper Towns, het deed me een beetje denken aan Fourth of July van Fall Out Boy op sommige momenten, een goed teken! Een wat vreemd nummer, maar wel gaaf om te horen!

Dit waren weer een paar nummers van deze keer die ik vaak op repeat heb staan. Welke nummers vind jij leuk of juist vreselijk? Heb je nog aanraders? Laat het me gerust weten in de reacties!

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Lost it to trying kende ik echt nog helemaal niet, maar de muziek is volgens mij (bijna) letterlijk hetzelfde als 4th of july. De muziek vind ik dan ook even gaaf als bij het nummer van Fall Out Boy, al moet ik zeggen dat ik het geheel van FOB leuker vind.

    1. Ja hè! Ik vond het tijdens de film een erg gaaf nummer maar kan uiteraard niet tippen aan 4th of July 😉

  2. Ah Arctic Monkeys staat hier ook vaak op repeat en All time low is ook altijd heerlijk.

  3. Joost luistert naar Arctic Monkeys, dat maakt me blij! 😀

  4. Hahaha God, dat eerste liedje. :’) Die van ALOWTNATION kende ik nog niet, trouwens! Klinkt wel lekker (al kan hij niet tippen aan Sail).

  5. Jaaa, All Time low 😀 En en Jenny oh Jenny – Joy oh Joy! :’D

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.