Nummers die ik vaak op repeat heb staan #5

Naast een fanboy op het gebied van boeken, series, films, games en conventies, ben ik ook een flinke fanboy als het gaat om muziek. Jaarlijks ga ik minimaal 5 concerten af en ik heb een hele waslijst aan bands die ik heel graag luister. Ik heb al een tijdje geen artikel geschreven over nummers die ik vaak op repeat heb staan, maar de afgelopen maanden heb ik weer wat nummers gevonden die ik uren lang kan luisteren!

 

Billy Talent – Afraid of Heights

Billy Talent is mijn favoriete band en laatst hebben ze een nieuw nummer uitgebracht, ze komen namelijk met een nieuw album! Ook treden ze de dag voor mijn verjaardag (op 30 oktober) op in de Melkweg en daar ben ik zeker bij! Hun nieuwe nummer vind ik lekker knallend en ik kan niet wachten op de rest van het album.

Twenty One Pilots – Stressed Out & Migraine

Ook ga ik naar het concert toe van Twenty One Pilots, een band die ook tot één van mijn favoriete bands hoor, mede door de gevarieerde nummers en de songteksten met vele betekenissen. Toen ik naar het eerste concert van Sheppard ging in Paradiso, trad Twenty One Pilots op in de hoofdzaal maar toen kende ik ze nog niet goed genoeg. Nu ben ik een groot fan en ik kan niet wachten om ze 15 november in de Heineken Music Hall te zien! Stressed Out is het meest bekende nummer van de band waardoor ze heel bekend zijn geworden. Migraine is van hun vorige album maar vind ik ook ontzettend tof, dit lied had ik zelfs een heel weekend op repeat staan!

Panic! At The Disco – LA Devotee

Panic! At The Disco ga ik morgen zien in de Melkweg en daar heb ik onwijs veel zin in! Als aanloop naar het concert heb ik LA Devotee heel vaak geluisterd, een heerlijk nummer waarbij ik het niet kan laten om even flink mijn lichaam te schudden.

Blink-182 – Bored to Death

Blink-182 is een band waar ik een paar cd’s van heb, maar de laatste tijd had ik weinig van ze gehoord, totdat ze kwamen met een nieuw nummer, namelijk Bored to death! Dit nummer wist mij al binnen de eerste minuut helemaal vast te grijpen, ik ben weer helemaal fan van Blink-182 en ik hoop zo dat ze eens naar Nederland komen!

 

Dit waren weer een paar heerlijke nummers die ik maar al te graag luister (en dan niet maar 1 keer, maar het liefst 10, 20, 100, 100000 keer…), heb jij nog wat goede muziektips voor mij? Laat het mij zeker even weten in de reacties!

Welk nummer staat er bij jou vaak op repeat?

3 reacties

  1. Twente one pilots én Panic! At The Disco?! Ik ben zo jaloers, shit.

  2. jaaa Stressed out heb ik ook vaak op repeat, heerlijk nummer! <3

  3. Goeie smaak! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.